Denim with denim

Souhlasíte s názorem, že k džínám jiná džínovina nepatří? Je pryč doba, kde se nekombinuje už stejný odstín džinů s džínovou bundičkou? Rada uvítám vaše názory, protože moje fotky pod článkem jsou úplný opak. 

Denim/džínovina je dle mého názoru nejpoužívanější látkou na světě. Džínovina je všude kolem nás a to snad nikdy nevyjde z módy. Přesto najít pohodlné džíny, které vám dokonale padnou, není hračkou, aspoň u mně. Taky to tak máte?


Tyhle boyfriendy nebo harémové džíny jsou nejnovějším kouskem v mém šatníku. Volnější střih džinů nosím moc rada, protože je to pohodlné. Pro některých je to antisexuální kousek, pro mně zase sexy.. Jak to je u vás?



  Tričko: Mohito, Pásek: Gate, Džíny: Retro


 Boty: Gate
 Kabelka a hodinky: Michael Kors, Náramky: AVA Jewels, Lak na nehty: Jessica
 Bundička: Retro


Mějte se fajn  :)

Komentáře

  1. dříve jsem kombinaci džínové bundy a džínů nemohla vystát, ale asi poslední rok mi to už vůbec problém nedělá a paradoxně kombinuji džínové kousky dohromady :)

    krásná kabelka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na chuť džínové bundičky přišla až letos a líbí se mi to :) A kabelka je fakt skvělá a neskutečně praktická! :)

      Vymazat
  2. Taaa posledna foto! Ten zadoceeek ♡

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem hrozně ráda, že tak stylová kočka jako ty má konečně blog ! Myslím, že inspiraci na outfity u Tebe budu hledat často :) Jedním slovem- perfektní ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Na postavě, jakou máš ty, se mi boyfriendy hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky