AVA Jewels



Pár slov o šikovné Ivance a její náramcích AVA Jewels jsem napsala před nějakou dobu na FB - I am style, ale rada bych se k tomu vrátila a podělila o nějaké zkušenosti :)
Na dovolené u moře jsem měla pouze jeden kousek bižuterie,  a to právě krásný neonově růžový náramek, dělaný na přání.






Chtěla jsem schválně vyzkoušet, co vydrží. Celé dny na sluníčku, máchaní ve slané vodě, brouzdaní v písku a pod. Musím říct, že vydržel všechno! Barva nevybledla, přívěšky jsou jak nové, náramek nepovolil, prostě jak nový a to mě těší. Doporučují kousky kvalitní a dělané taky s láskou :)  Osobně vlastním pět AVA náramku, z kterých jsem nadšená a každý kousek má pro mně význam.



V módě stále přetrvávají nepřehlédnutelné a masivní tvary náramků z různých materiálů a je dovoleno téměř vše. Můžete je nosit na jedné ruce, ale ještě lépe na obou. Kombinovat různé šířky, barvy i materiály, různé přívěšky. Protože AVA Jewels  je první, přímý a originální výrobce náramků v Pardubicích, může vytvořit náramek podle vašeho přání, počtem exemplářů nemusíte šetřit - ať při chůzi pěkně chrastíte!
Fantazii se meze nekladou.
Překrásné šperky, které si necháte vyrobit nejenom pro sebe,  ale taky pro vaše blízké -  jako skvělý tip na dárek, k různým příležitostem, jen tak pro potěšení. Kouzlo je v tom, že každý náramek může něco znamenat, naznačit, mít k němu určitý citový vztah.



MUST HAVE! AVA Jewels! :)




Mějte se krásně 
Příště se budu těšit  s outfitem.

Komentáře

  1. Nadhérné náramky, sama jich od Awa Jewels několik vlastním a nedám na ně dopustit! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemyslím si, že jediné v Pardubicích.. Sama mám od Gábinky a ta je také z Pardubic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je PRVNÍ přímý a originalní prodejce.. Nikde nevidím, že by se uvádělo jediný.. ;-)

      Vymazat
  3. Potvrzuji, byl to nejoblibenejsi lousek na dovolene a i ja si andilka zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný náramek! :) určitě mrknu na stránky :) jinak jsem ráda, že máš blog a můžu tě tak sledovat už i jinde než na instagramu :) jupí! :) Bára

    www.giallotulipano.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky