Bang! Bang! Bang!


Položili jste si někdy otázku: "Co je ta nejhorší věc, která se mi/nám může přihodit?"
Já jsem nad tím nikdy nepřemýšlela a popravdě,  ani se tím nechci zabývat. 
Napadlo mě to až teď, při ctění dopisu, při  přemýšlení nad osudem blízkého člověka... 
Prostě život nám staví do cesty takové překážky, které potřebujeme přežít, překonat, abychom se něco naučili, mysleli jinak a zabývali se tím, co je pro tuto chvíli důležité, tím, co je uvnitř nás.  
Vždycky,  každý den máme tu možnost něco změnit, začít úplně jinak, úplně od začátku, můžeme každý nový den pozorovat to, co jsme  doteď vůbec neviděli. Život nám nabízí úžasnou možnost jak navázat nové spojení,  ale také jak ho přerušit. Je to na nás.  Každý okamžik se můžeme rozhodnout, co chceme ponechat a čeho se chceme zbavit.. - BANG! BANG! BANG! 
 Protože důležité je, být  ŠŤASTNÝ  za každý den, ať jsme kdekoliv, s kýmkoliv. 













Pár slov k tomu co mám na sobě.. Na  začátku dvacátého století, si úspěšný podnikatel Marquis Mills Converse  uvědomil, že v gumě je neskutečná  budoucnost a  založil firmu, která měla začít vyrábět gumové boty. Po nějaké době jeho dělníci začali vyrábět látkové tenisky hlavně na jaro a léto. 
Za léta jejich existence se z  conversek stala více než obyčejná sportovní obuv. V současnosti platíte za značku, kterou vyjadřujete svůj styl a rozhodně nesmí chybět v každém šatníku. Jsou praktické, univerzální, nosí se už i k šatům či obleku.  Tento typ obuvi nevyjde z módy snad nikdy.  
Conversky nosí snad  celý svět. Nosíte i vy? 




 Boty: Converse, Kalhoty: Tally Weijl, Pásek a tričko: Gate,
Cardigan: F&F, Parka: ModniFashionBazar, Šála a kabela: Louis Vuitton

Katce opět děkuji za krásné fotky a můžete ji sledovat jak na facebooku, tak i na blogu.

A nezapomeňte,  že soutěž trvá do neděle!
Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Krásný článek.:) Někdy člověk prostě musí popřemýšlet.:)
    Co se týče Converse, tu značku nemám ráda. Přijde mi, že se platí více za značku než za kvalitu.:/
    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) S tebou souhlasim, proste byznys, bohuzel je to tak i s vice znackami.

      Vymazat
  2. Conversky nemam, vlastně V mojem botniku mam zhruba dva páry sportovni obuvy. Nevím kde se ve me stala chyba, ale tenisky nenosím :D mam jedny do fitka a druhé kdyby náhodou :D , ale letos jsem se rozhodla, ze si jedny na jaro poridim. Rozhodují se mezi converse, lacoste a nebo airmaxy (které všichni najednou tolik nosí ) Možna mi můžeš poradit ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto ti rozumím, tenisky jsem taky nenosila a měla jeden pár, který mi drží dodnes, ale tak dva roky už se můj šatník o tenisky rozšiřuje. Teď mám v plánu Airmaxy, které jsou pohodlnější než Conversky - ty jsou zas více univerzálnější a stylové.

      Vymazat
  3. Conversky nemám, ale plánuji pořídit, teď v těhotneství se mi budou hodit :) A jinak se mi líbí triko, dnes jedu do Gate a mrknu po něm, jestli už ho teda nemáš koupené delší dobu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, budeš určitě spokojená, ke kočárku budou skvělé :) Ale taky doporučují Airmaxy jak jsem psala výše. Jinak, triko mám doma tak měsíc, snad seženeš :)

      Vymazat
    2. Sehnala, je parádní :)

      Vymazat
  4. Také teď nemám nejlepší období, ale věřím v osud a v to, že se nám vše děje z nějakého důvodu. Jak se říká "všechno zlé je pro něco dobré" a tak i ty špatné věci v životě musíme přijmout a bude zase líp :-)
    Jinak co se týče Conversek, tak mám jedny kožené v bílé barvě a nedám na ně dopustit ať je teplo nebo zima a hlavně se hodí úplně ke všemu ;-)
    Opět krásné fotečky! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já myslím, že teď Ti začíná lepší a lepší období :-* A ty tvoje kožené conversky jsou super, díky Tobě asi nějaké kožené pořídím konečně :)

      Vymazat
  5. Biele kotnikove conversky som si kupila minuly rok v Prahe,mali na ne dobru cenu ;-) ... Inak outfit znova na jedničku ;-) pekny dnik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, pokud je sleva, tak nakup tak neboli, že? :) Děkuji a tobě taky krásný den či večer ;-)

      Vymazat
  6. Adrianko,jak dlouho máte svetr?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky