Dangerous dress code?

Elegantní a nadčasový střih kabátku je úžasný v tom, že se dá nosit několik let a více kombinovat. Hlavně pro dámy, které pracují v kancelářích a do práce musí nosit kostýmky, šaty či jiný striktně předepsaný dress code, je naprosto perfektní kousek.  






Zářivě červený kabát s nádechem do oranžova v kombinací s černými šaty v pouzdrovém střihu a odvážnějším výstřihem, nebezpečná dvojka, co myslíte?











 Boty: Mango, Kabát: Zara, Šaty: Asos,
Kabelka: Pierre Cardin, Hodinky: Daniel Klein, Náhrdelník: Sinsay

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Moc krásný outfit. Všechny tvoje outfity jsou moc povedené. Čerpáš od někud inspiraci? Nebo to je čistě z tvoji fantazie? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, inspirují se dá se říct na netu, instagramu, ale stejně nakonec ladím a kombinují vše doma v šatně :-) Většinou vím, co si vezmu, ale když odcházím z bytu, tak mám na sobě úplně něco jiného než jsem plánovala :-D

      Vymazat
  2. wau, to kde tak krásne svietilo slnko? U nás máme už niekolko dni zamračené. Inak super outfit. pekný kabátik :) myslím, že už som ho raz chválila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za další hezký komentář :) Fotky jsou pořízené minulý týden u nás v Pardubicích u zámku, to bylo krásně sluníčkovo, ten týden je taky docela ošklivě..

      Vymazat
  3. Vypadáš jako sexy diva :) Nebo spíš jsi! :D
    Můžu se prosím zeptat, co máš za lak na nehtech? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky