Grey&Pink


Šedá je dokonale univerzální  barva, kterou lehce a s radostí  můžete  kombinovat s ostatními barvičkami.V dnešním outfitu vidíte s růžovou kabelkou, která celý look perfektně rozbíjí a zároveň působí optimisticky. 






V sychravých a v chladných dnech věnuji pozornost právě  pohodlným, praktickým a  stále  moderním kožešinovým vestám. Velkým plusem klasické kožešinové vesty je její univerzálnost. Vesta se dá zkombinovat prakticky s čímkoliv. Tentokrát jsem zvolila elegantní volnější kalhoty , hrubší svetr a oblíbenou značkovou šálu, která celý outfit vyzdvihne a dodá správnou jiskru.







Kozačky: Botovo, Kalhoty: Reserved, 
Vesta: Ebay, Kabelka: Novakabelka.cz,
 Šála: Louis Vuitton, Svetr, Klobouk: Mohito

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. pekný outfit. Ja som nedávno zistila, že mám šedých vecí až-až... No daju sa pekne kombinovať s inými farbami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-* Já právě moc šedé nemám, ale začínám více pokukovat po obchodech :) Se mi zdá že více se dají kombinovat než oblíbená hnědá barva :)

      Vymazat
  2. Nadherne prostredi! A ty samosebou uchvatna :) Zajimalo by me, jestli zamerne jezdis na tak krasna mista fotit, nebo te vzdy nejake misto trkne a tak se rozhodnes tam cvaknout outfit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Krásko :-* Snažím se fotit na hezkých a příjemných místech.. Někdy je to cíleně, někdy náhodně.. Záleží s kým a kde se potkám :)

      Vymazat
  3. outfit je vynikajcí, jeden z nejlepších co jsem kdy na jakýmkoliv blogu viděl, hodně mě zaujalo jak si k těm smutným barvám vzal růžovou, je to super nápad:-)
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jakube :) Nejdříve jsem měla na sobě jiné výraznější kozačky, ale na poslední chvílí jsem vyměnila za letní růžovku :)

      Vymazat
  4. Pekny outfit.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kozačky jsou nádherné :) a ty kožešinové vesty se mi díky tobe libi čím dal vic :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nely :) A zítra bude další vestička, tentokrát z pravé kožešiny :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky