Real or Faux fur?


Minulý černošedý outfit post jsem oživila růžovou kabelkou, dneska jinak všední kombinaci zpestří  skořicová barva na kozačkách a kabelce. Ideální podzimní a zimní barvy. 
Základním prvkem outfitu je opět kožešinová vestička, ale tentokrát z pravé kožešiny, která mě neuvěřitelně zahřála. 
Možná tento článek trošičku udělá rozruch na toto citlivé téma, které rozděluje svět módy - názory na pravé kožešiny. 









 Já osobně nosím kožené kabelky, kožené boty, takže nejsem člověk, který se rve za záchranu zvířat. I když zvířata miluji, nejvíc pejsky, opice.., nejsem zastánce jedné či druhé strany a taky neodsuzuji názory ostatních.
Ale ženy, které rozhlašují, že by na sebe pravou kožešinu nikdy nevzaly a nosí kožené kabelky či jiné doplňky...myslím si svoje.





Kabelka a hodinky: Michael Kors, 
Kozačky: Sergio Todzi, Rukavice: Mango,
Cardigan: Gate, Tílko: H&M

Zajímal by mě Váš názor... Vlastníte již nebo se chystáte také pořídit si kožešinovou vestu?
Dáte přednost pravé kožešině, nebo radši umělé?

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Ale ked zabiju napr. hovadzi dobytok kvoli masu, tak sa aspon koza zuzitkuje prave na kozene bundy, topanky (priznavam, steaky a tatarak je moje naj :( )... Avsak pri kozusine to funguje trochu inak, a s tym nesuhlasim. Takze podla mna sa to neda velmi porovnavat, ale kazdy ma pravo na nazor.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc vydařený look :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky jen doufám, že volba podílet se na těchto mechanismech je jen "volbou" z nevědomosti...myslím, že stačí 30 sekund na to si uvědomit, co za tím stojí: https://www.youtube.com/watch?v=3BWGk8SZPqM

    OdpovědětVymazat
  4. Pozerám, že máš presne taký istý kardigan, ako ja. Len ja ho mám v čiernej :) No dala si mi skvelu inšpiráciu, ako sa dá ešte nosiť. Mimochodom nebola ti takto zima? Alebo si mala ešte nejaký kabátik?
    Inak k téme - tiež nepatrím medzi jednu, alebo druhú stranu, nosím aj kožené výrobky, aj nenosim. Kožušinky však kupujem umelé, pravdupovediac tie velke práve kožuchy sa mi nejak nepáčia odjakživa a neviem si seba v tom predstaviť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cardigan je skvělý, viď :) Neměla jsem kabát, protože bylo docela příjemně, vestička zahřála, i když pak začalo hrozně foukat, ale to už jsem zalezla do auta..:)

      Vymazat
  5. Krásný outfit, já kožešinové vestičky nosím umělé a chovu zvířat pro kožešiny nijak nefandím, zakázala bych jej. Ale demonstrovat kvůli tomu nebudu. Nicméně nikoho neodsuzuju, každý to vidí jinak :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně sladěno :-) Osobně žádný kožíšek z pravé kůže nevlastním, ale neodsuzuji ty, které je nosí. Jediné, co neuznávám je vybíjení vzácných zvířat na pokraji vyhynutí kvůli kožešinám.. Ale je to jen můj názor :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Vše co voní kůží miluji a nosím kůži moc ráda jak na sobě, tak i v podobě doplnˇků a bot, takže ke koženým kozačkám nebo lodičkám samozřejmě rukavičky z jemné kůže těsně natažené na rukou. Neumím si představit mít na sobě koženkové rukavice. Kůže je nenahraditelná a sexy jak na pohled tak i na dotek.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky