TOP 3 Perfume

„Žena, která nenosí parfém, nemá budoucnost.“








Coco Chanel je moje už dlouholetá oblíbená značka parfému, na kterou nedám dopustit. Můj první parfém od Chanel byla a vlastně pořád je, Coco  Mademoiselle - pro mě hodně lehká květinová denní vůně na jaro či léto. Upřednostňují parfémy, které mi něco připomínají, ale hlavně jsou cítit kvalitou. Minulý rok jsem dostala dárkem Chanel Coco Noir,  který  mi připomíná loňský rok - tajemno, temno, truchlení po muži...  Zároveň svým dřevitým základem dodává ženě silu, správnou elegancí, provokativnost, nový život a  skutečný luxus sebevědomí. 


Silnější výrazná a velice elegantní vůně pro opravdové sofistikované dámy se rovná Opium Yves Saint Laurent. Když parfém obsahuje ambru a dřevo, tak je to to pravé ořechové. Prvé stříknuti na kůži mi  chvílemi upozornilo na nádech parfému  Chanel  5. Doopravdy je to vůně hodně specifická a silná, po nějaké době mi přišlo  rozložení jemnější a citlivější. Tato vůně parfému  mi připomíná rande... Úžasná večere  s krásným, úspěšným a silným mužem, kde musíte byt sebevědomá dáma. Až se konečně usadí ten první dojem (taky vůně na vaši pokožce),  stává se z vás právě ta mladá holka se smyslem pro flirt, provokativnost, jemnost až sladké zakončení polibkem. 


Moschino Femme  je mojí stálicí již několik let. Opět další parfém se základem dřeva a pižma, kterým si zajistíte výjimečný vonný zážitek  a přirozenou nespoutanost. Vocásek je vanilkový, který celý ten silný základ naprosto decentně zjemňuje a dodá ten správný šmrnc, jiskru, něžnost, sebejistotu, prostě všechno do sebe zapadá. Řekla bych ji vůně intimní, pro mě  ideální na denní nošení, ale taky se může rychle omrzet jako některé výraznější vůně, výdrž hlavně v oblečení je ucházející (svetr voní ještě na druhý den).
 Ale já vím, že Moschino Femme mě tak absolutně očaroval, že vždycky bude patřit do TOP 3 na mé poličce.


Jaké zimní parfémy jsou u vás nejoblíbenější? Jste závislí na parfému?

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Překrásně nafocené fotografie. Coco Chanel Noir byl mým snem, nakonec jsem ale dostala Mademoiselle a i s ním jsem velice spokojená. Od Opia znám pouze jiné druhy, takže tento budu muset očichat. Velice se mi líbí popis parfémů od Tebe, já jsem jednou psala také o svých 3 momentálních oblíbencích http://inhotblog.blogspot.cz/2013/05/zamilovana.html (tady) a momentálně miluji YSL - Manifesto, VS - Night, Katy Perry - Killer Queen. To jsou asi mé TOP oblíbené vůně pro zimní období =) momentálně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mademoiselle je skvělá, Manifesto taky není k zahození ;-) Do poslední chvíle jsem nevěděla jak mám popsat, nerada píši recenze, ale pak jak kdyby mi někdo dal pepř do prstů a šlo to samo :) děkuji ti :-*

      Vymazat
  2. jéé, to jsou skvělé fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veliké díky hlavně Katce :) www.facebook.com/kv.foto.1

      Vymazat
  3. Ty píšeš, že Coco Chanel Mademoiselle ti príde ako lahka vona. Mne zase naopak všetky coco mi pridu ťažke, okrem jednej jedinej a tou je Chance - ta mi pride svieža, lahučka a preto je jedna z mojich naj :) Každá sme proste iná :)
    Inak parfemy nerozdelujem na letné a zimné, používam to čo aktuálne mám, či je leto, či zima :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj..pro mně je doopravdy Mademodeiselle jemnější varianta od Chanelu :) Chance není můj šálek kávy, až velmi jemná. Jak říkáš každý máme svoje a o tom to je :)

      Vymazat
  4. Coco Mademoiselle a Chance Edp (i Edt) jsou klasické květinové chyprovky, je v nich velká nálož pačuli, která pro některé dělá z vůně jasný bolehlav.

    Zuzko, ty určitě myslíš Chance Eau Fraiche (U Chance je důležité napsat její přívlastek - EdP, EdT, Eau Fraiche, Eau Tendre - jsou to úplně jiné vůně) - ta je zase nenositelná pro mě. Ty zdánlivě neškodné svěženky mi přijdou velmi agresivní, tak nějak nesplynou hezky s tělem, ale čpí na sto honů.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky