Facts about me

Svoje soukromí si chráním, ale  když už jsem byla nominovaná na instagramu, tak pár faktů o mně můžu prozradit. Samozřejmě, budu taky ráda, když mi v komentářích zanecháte i vaše zajímavé, třeba i shodné vlastnosti či živ. situace. 



 Jsem narozená 30. dubna (podle přátel a blízkých...anděl i čarodějnice v jednom)  - jako parfém od Givenchy :)  Už 8. rok žiji v ČR,  jinak pocházím ze Slovenska, kde mám i celou milující a velkou rodinu. A děkuji rodičům za takovou výchovu jakou mi dali.


 Vždycky jsem věřila a věřím v lásku a spravedlnost.


 Zbožňuji léto, moře, svobodu.. jednou chci žít u moře..nejlépe nastřídačku - pul roku tady, pul roku tam.. (i když neumím dobře plavat - od doby co jsem se topila, mám velký respekt z vody)



 Co netoleruji u lidí jsou lži, přetvářky, faleš... Samozřejmě jsem člověk, který dokáže určité věci odpustit..   Nepotřebuji k životu hodně lidí, kamarádu a přátel.. cením  a upřednostňuji opravdové, nefalšované přátelství..



  "By člověk neřekl, v čem všem může být "odnětí svobody" osvobozující. To je důkaz, že svobodu Ti opravdu nemůže nikdo vzít. Svobodu buď žiješ nebo nežiješ." - Ano,  mému srdci hodně blízky člověk je momentálně ve výkonu trestu, nestydím se za to, ba naopak, děkuji že tam je protože to bylo nejlepší řešení jaké mohlo nastat, on i já jsme za to šťastní.


 Miluji jídlo, dobrou náladu, smích, sex, módu, milé překvapení, řízení, auta , výlety, zámky, filmy, duchovní i  pozitivní knihy, masáže, relax na kosmetice,  tulipány, růže, tyčinku - sojové řezy, děti, zvířata. V létě  klidné posezení a povídání na zahrádce s přáteli u dobrého vína.


 Mám rada být někdy sama se sebou ..se svými myšlenkami, pocity, přemýšlet ale taky jen tak odpočívat relaxovat a vyčistit hlavu od všeho.  Někdy jsem chodila na jógu a teď se snažím znovu dokopat a pravidelně jógovat. Zastávám názoru, kdo neumí byt sám se sebou, neumí byt s nikým.


 Jako skoro každá žena tak i já, mám rada kabelky a boty.. Jednou, až mě požádá o ruku, přeji si nejen prstýnek, ale taky boty od Blahnika.. Zatím se uspokojím úlovkem od Louboutina.


 Co se týče krásy..Věřím ve vnitřní lidskou krásu ...ale pokud někdo není spokojený se zevnějškem, toleruji a podporuji i plastickou úpravu. Sama jsem podstoupila plastickou operaci prsou.


 Mám neuvěřitelně vyvinutý čich, vycítím fakt všechno - od vůně,  pachu až  po čich na lidi.

 Už jako malá holka nerespektují kuřáky a celkově kouř! Můj otec je silný kuřák - ze zdrav. důvodu má  kouření zakázané, ale vůbec to nerespektuje! V poslední době navštěvuji a vyhledávám podniky kde není povolené kouření a hned bych to všude zakázala.


 Dělám to, co mne baví. Špatné věcí se snažím vypouštět. Když cítím že někomu nebo něčemu dávám více energie než sobě, tak snažím se couvnout.. protože žijeme jen jednou.. a řídit se heslem: "Žij, miluj a směj se"!



 Je to dokonalé tak, jak to je a já jsem šťastná a za vše vděčná. 

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Mně úplně nejvíc těší ten postoj ke kouření. Velmi mi vadí, vyhýbám se kuřákům jak jen to jde, přitom by se měli spíše kuřáci vyhýbat nekuřákům...

    OdpovědětVymazat
  2. Mohu se zeptat, na jaké klinice jste podstoupila operaci? Děkuji. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U skvělého doktora R. Remeše - www.plastickachirurgie.info :)

      Vymazat
  3. Jaké máš botičky od Louboutina? :)

    OdpovědětVymazat
  4. V mnoha věcech s tebou naprosto souhlasím.
    Jednou bych taky hrozně ráda žila u moře. Miluju léto a teplo. tyto zimní měsíce mě dost ničí:(
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Já souhlasím snad úplně se vším. Až na tu plastiku :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se nepřehání s plastikami, nevidím důvod to nedělat,..ono je to se vším tak.. :)

      Vymazat
  6. Pěkně napsáno a v mnoha věcech s tebou souhlasím.....líbí se mi, že jsi byla naprosto upřímná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Myslím, že s pravdou a upřímnosti člověk nejdál dojde :)

      Vymazat
  7. Uz delsi dobu sleduji Tvuj blog a musim rict, ze jsi skvela zena!! Tvoje zivotni postoje jsou mi dost blizke!!! Jen tak dal!! Andrea

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Seznam "miluji" je úžasný; kdybych sepisoval, jaká má být moje žena, napsal bych to přesně takhle. Good luck!
    Jonathan Jagman

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky