FIT REVOLUTION by EMS

Možná jste zahlédli pár fotek na facebooku či instagramu, kde mám na sobě zvláštní tréninkové oblečení,  nebo že navštěvuji posilovnu. Musím se přiznat, že moje tělo je darem od Boha. Spalovaní mám skvělé a věřím, že to bude i nadále. Ale jak stárneme, tak naše tělo potřebuje zpevňovat a mít nějaký pohyb, a proto sem-tam taky zajdu do posilky a nově i na civění  Fit Revolution by EMS
Máte s tím už nějaké zkušenosti nebo to slyšíte poprvé? 


 
Já jsem měla možnost vyzkoušet několik tréninků v nově otevřeném studiu v Pardubicích, vůbec prvním ve východních Čechách,
a tak mohu napsat i pár slov. Jak tedy celý trénink probíhá? Naprosto jednoduše, rychle, efektivně. Ale víte, co nejlepší?
Že s sebou nemusíte vůbec nic nosit (pokud nepotřebujete tenisky)! Po příchodu do studia
dostanete ručník, tréninkové oblečení, iontový nápoj a  můžete cvičit i bosi.
Trenérka vás na začátku tréninku oblékne do vesty, která je napojená na přístroj, který přenáší elektrické impulsy přímo do svalů. 






  Přístroj má více programů, kterými můžete dosáhnout zlepšení maximální síly a silové vytrvalosti, budování svalů, lepší držení těla, žádné bolesti zad, budování svalů po operaci, zvýšení výkonnosti ve sportu, redukce váhy a tuku. Po zapojení vesty s přístrojem trenérka postupně nastavuje intenzitu impulsů a přidává do oblasti stehen, zadečku, břicha, spodních zad, mezilopatkových svalů, prsou a rukou.
Kdo byl někdy na powerplate a cítil nějaké vibrace do těla, tak ví o čem mluvím, i když tohle cvičení se až tak s powerplatem srovnávat nedá. Poprvé je to takový zvláštní pocit, protože vám vibruje
úplně celé tělo a do toho cvičíte. Během celého tréninku vám asistuje a trénuje milá a sympatická trenérka Andrejka. 





Cvičení trvá pouhých 20 minut, během kterých procvičíte 95 % vaší svalové hmoty. Je to snad nejrychlejší a nejefektivnější metoda současnosti, která se vyrovná 3hodinové dřině v posilovně.
I když první výsledky bývají vidět po 4týdnech, já jsem už nějaký ten výsledek viděla po
první lekci. Dva dny jsem nemohla pořádně chodit, což se mi ale líbilo, protože ten úžasný bolestivý pocit, že jste doopravdy něco pro tělo dělala, je k nezaplacení. Vnímala jsem pevnější tělo, svalová hmota byla objemnější. Určitě budu ve cvičení pokračovat, protože čas strávený v posílce a čas strávený ve studiu FIT REVOLUTION by EMS je hodně rozdílný a efektivita je vidět skoro hned. 


 Akorát jsem se setkala s otázkami od známých, zda je nepřirozené používat elektrický proud do těla. Odpověď zní, že naše tělesné funkce pracují s mikro-proudy, které jsou pro naše tělo přirozené a právě přístroj napodobuje mozek a vysílá elektrické impulsy pro velké a hluboké svalové skupiny.. Pro naše svaly není žádný rozdíl v tom, jestli jsou impulsy odesílány z mozku nebo z externího zdroje. Takže proudy jsou určitě pro tělo bezpečné, nejsou žádné nežádoucí účinky i po
dlouhodobém užívání. Právě proto je tato metoda také využívána po desetiletí ve zdravotnictví, dále byla využívána Nasou pro kosmonauty, kteří si za pomoci EMS udržovali svaly v kondici. 



Pokud by jste chtěli tuhle moderní metodu cvičení zkusit, určitě neváhejte. Ve FIT REVOLUTION Vám zkušení trenéři s radostí poradí, udělají Vám diagnostiku tělesných hodnot, či sestaví jídelníček, záleží už na vás, čeho byste chtěli díky cvičení docílit.
Mějte se krásně 

Komentáře

  1. wow!! tak toto vyzerá fakt perfektne.. škoda, že u nás nič také nemáme :(


    Michellee's kingdom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Německu už to funguje několik let, je to v každém fitku, takže jenom otázka času a bude i na Slovensku :)

      Vymazat
  2. Adri, na tento článek jsem byla moc zvědavá a těšila jsem se na více info o cvičení!

    Musím pochválit bezvadné fotky-jako bych tam byla a také jsem si na aktuálnějších fotkách všímla, že se se ti ještě více vytvarovalo pozadí, i když bych neřekla, že to ještě jde (byly jsme spolu na dovolené u moře, tak to mohu bez obalu říci).

    Jak dlouho jsi chodila, chodíš a jak často se doporučuje. A jaké konkrétní cviky se provádí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, děkuji za pochvalu, byl příjemný a šikovný fotograf, docela jsem se všichni nasmáli :) A určitě jde vytvarovat a ještě potřebuji :)

      Jinak, byla jsem 5x, chci pokračovat, doporučuje se tak dvakrát za týden :) Cviky klasické jak v posílce, trenér/trenérka ti doporučí :)

      Vymazat
  3. Wow, to vypadá super! Určitě vyzkouším! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Můj názor je takový, že je to cílené na ty, kdo nemají příliš času a zájmu věnovat se sportu jako takovému. A protože o sportu něco málo vím, zůstal bych u doporučení: plavání, kolo, běh. Na druhou stranu, to nebaví každého, zde se o nás někdo stará a k cvičení nás motivuje a vlastně i donutí. Alespoň na chvilku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, kdo nemá moc času a nevyhovuje běh, kolo či jiné sportovní aktivity, tak je to další z možností pro kterou se rozhodnout :)

      Vymazat
  5. Je to super...je mi 55 a chodím taky pravielně.....

    OdpovědětVymazat
  6. Adri, já na tom byla jednou u nás v Břeclavi.. Přišlo mi to super a trenér říkal, že na ženskou jsem si dávala proudu jak chlapi :)) No a pak jsem otěhotněla a měla jsme dochozené:)
    Ale až porodím, budu na to chodit určitě... Sice je to dražší, ale asi nebude tolik času, abych chodila 3 x týdně na 2 hodiny do posilovny, takže tohle cvičení mi vyhovuje a určitě využiji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo.. známa byla a taky ji nevadilo hodně impulsů :-D To já raději střední cesta. Ty si hlavně teď užívej krásné období a pak zamakáš :-*

      Vymazat
  7. Vypadá to perfektně! Akorát je to ode mne dost daleko.:/

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Další takové studio je v Uherské Hradišti v prostřední ulici :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky