Striped Shirt

V úvodě vám rada popřeji krásný víkend s dnešním pohodovým outfitem opět v modré barvě. Tentokrát  vedou mé oblíbené proužky, které zase budou jedním z letošních největších trendů a v šatníku by rozhodně neměly chybět. Pořiďte si třeba proužkovanou košili, kterou můžete nosit pokaždé jinak a budete koukat, kolik zajímavých outfitů se dá vytvořit.



Dnešní kombinace je velmi rychlá, jednoduchá a ležérní, vždycky budete v tom vypadat dobře a můžete vyrazit jak na procházku, do kina, taky i na nějakou pohodovější večeři. Proužkovaná košile s elegantním sakem se úžasně doplňují. Moc se mi líbí rukávy vyčnívající z pod saka. Volnější střih džinu a conversky dodávají celkovému looku ležérnost - sportovní eleganci.  Venku ještě je docela chladno, zakončila jsem to teplou kožešinovou vestičkou, která hezky ladí s oblíbenou kabelkou. 









Díky lehkému kombinování se proužky doopravdy hodí do každého šatníku. Můžete s nimi působit elegantně, ležérně  anebo chic, záleží už jenom na vás na co máte právě chuť.

Boty: Converse, Džíny a sako, Košile: H&M,  Vesta: Ebay, Kabelka: LV, Prsten: Swarovski, Hodinky: Daniel Klein

 Dlouho jsem nenapsala nějakou pěknou myšlenku, že? :)
"Skutečným tajemstvím síly je uvědomění si síly. Cit lásky je tou nejvyšší frekvencí, kterou můžete vysílat. Čím větší lásku pociťujete, tím větší sílu využíváte." 

Mějte se krásně ♥

Komentáře

  1. Úžasné. Tento blog je zatím nejlepší který jsem zatím viděla, chodím sem od samého začátku a je to stále lepší a lepší.Jen tak dál =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-* Moc příjemně se čte takový komentář a věřím, že se Ti bude tady líbit i nadále :)

      Vymazat
    2. Určitě, těžko bych hledala příjemnější a lepší blog, tento je na opravdu vysoké úrovni, hlavně píšeš naprosto skvělé články, nejsou zdlouhavé, jsou výborně výstižné a doplněné skvělými fotografiemi, co je víc...?

      Vymazat
    3. Souhlasím, nejlepší blog! <3

      Vymazat
    4. Holky, jste moc milé, děkuji :-* :-*

      Vymazat
  2. Krásný outfit, co jsem se dívala, tak modrá bude tuto sezónu opravdu v kurzu :)

    Giveaway - I love...Cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je naprostá bomba! Už jsem doma vyhrabala košili s proužky, Conversky taky mám, tak jen sehnat nějaké pěkné sáčko ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, rada se pak podívám na živo na celkový outfit :)

      Vymazat
  4. Miluji modrou!!! Jsem fakt nadšena jelikož tento rok pro me bude asi něj za poslední roky co se tyče stylu :-D krásný outfit...a blog!!!! Promiňte za chyby pìsu z mobilu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak máme to nastejno :) Děkuji a není potřeba se omlouvat, jsem rozená slovenka a překlepy se najdou určitě i v článcích :)

      Vymazat
  5. Opravdu pěkná kombinace!! :-) Také ráda nosím modrou a proužky. Velmi mě zaujaly džíny. Mohu se zeptat, odkud jsou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, ten outfit je jeden z mých oblíbených :) Džíny jsou dovezené, pokusím se sehnat a budou k prodeji na www.facebook.com/ModniFashionBazar :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky