Rainy Outfit

Poslední dobou mi počasí připomíná duben, mám pravdu? Když už nám chce pršet, tak aspoň ať není chladno. Ale ani  špatné počasí nás nemusí odradit od pěkného oblečení.  Sychravé dny jsou skvělé pro obchodní řetězce i módní designéry, protože upřednostňují na trhu milované i nenáviděné holínky.  Co nosíte vy, když prší? 



Gumové boty už nepatří jen  do lesa nebo na pole, ale za poslední léta jsou moderním kouskem i do města.  Dají se nosit celoročně.  Holínky beru  jako praktického a stylového  pomocníka do deště, hlavně kvůli nepromokavému materiálu, a že se nemusím soustředit na to, abych nešlápla do kaluže či bláta.  I když na trhu můžete najít gumáky s různými potisky, vzory a ve všech barvách, které zlepší chmurnou náladu v deštivém dni, já mám stejně nejraději černou (možná pro někoho nudnou) klasiku. 
Moje kombinace je opět rychlá, jednoduchá. Modré sako s kalhotami jsem oživila novou kožešinovou vestou a barevně rozbila praktickou béžovou kabelkou. Jak se vám celkový outfit líbí? 









Holínky: Made in France, Kalhoty: No Name, Tílko: H&M, Sako: ModniFashionBazar, Hodinky: MK, Kabelka: Guess

Mějte se krásně ♥ 

Komentáře

  1. holínky jsem jednu dobu měla, červené - právě, abych rozzářila deštivé počasí kolem sebe :)
    moc se mi líbí tahle guesska, tahle kolekce se povedla, nic přeplácaného a stylového :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cervene jsou super, taky jsem mela..jeste mam ruzove a kdyz je vezmu venku, hlavy se otaceji a ja se bavim :) Kabelka je fakt skvela, pujcila mi je kamaradka (pokud bych nemela zadnou bezovou, jdu do ni taky).

      Vymazat
  2. tá vestička a tá kabelka sú skutočne TOP :) ... Počasie ? Dnes u nás snažilo, v zápätí pršalo a z nula stupňov to do hodiny vyšlo na 10 stupňov !!! :) Fakt je tento Čas bláznivý ...

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) a to pocasi je u nad stejne! Dneska treba krasne svitilo slunicko ale foukal studeny vitr a zima.. Musime do tepla, kdyz teplo nejde jeste k nam :)

      Vymazat
  3. Nádherný outfit! Jinak holínky zatím nemám, ale pořád ve mě hlodá touha po jejich pořízení, ale nechci být úplně za exota. Bohužel mi totiž přijde, že u nás ve Zlíně jsou lidé strašné konzervy a nikoho v nich nepotkávám ať prší jak chce. Tak to asi budu muset rozseknout a být první vlaštovkou s tím, ať každý kouká jak chce :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lucie :) Určitě neber ohledy na pohledy jiných, ba naopak, pořádně to tam rozjeď :)

      Vymazat
  4. Přiznávám, že holínky do města neuznávám. Jednoduše se mi nelíbí, nehodí se tam. Ale snad to chápu i respektuji, móda si to žádá a praktické za deště a bláta jsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleši, věděla jsem že to není váš šálek kávy, ale děkuji za názor a respektování :)

      Vymazat
  5. Vesta je prosím odkud? A je umělá? :)

    OdpovědětVymazat
  6. I really love your style, especialy in this outfit.
    I own a blog about rubber boots fashion in Paris and all around the world.
    I would be glad to use one pic for my blog to show one of your looks in a future post just about you! May I? I would add your link of course.
    Visit my blog first to see if you like it!

    Thanks anyway for an answer, you can leave a comment with answer in last post of my blog!
    I couldn't find your mail adress.
    Kisses!

    bdc69.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky