Ripped Jeans

 Džíny s roztrhaným efektem byly hitem již v minulosti, stále se nárazově vracejí a neměl by ani tento kousek chybět v šatníku. Dají se sehnat skoro v každém butiku, můžete je nosit téměř kamkoli a nikdy se nic nezkazí. I když lehce přitahují pohledy kolemjdoucích, přesto jsou obyčejné, jednoduché a dají se s čímkoliv kombinovat.



V dnešním příspěvku můžete vidět příjemný, pohodlný, trošku extravagantní outfit do města, který lze lehce vytvořit. Zvolila jsem klasický slim střih džín, který zvýrazní postavu, pohodlné conversky dodávající mladistvý vzhled a elegantnější delší sako podtrhává důležitost celého outfitu. 
A já se vás ptám, zapojily jste už tento extravagantnější trendy kousek do vašeho šatníku?










Tenisky: Converse, Ripped džíny: Simply Chic, Sako: Stradivarius, Tričko: F&F,
Kabelka: MK, Hodinky: DK

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Moc vám to sluší:) mohu se zeptat,kde jsou džíny zakoupeny?Přesně takové bych chtěla,alenikde jsem na ně ještě nenarazila:( Děkuji ;) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady někdo neumí číst... pod článkem je napsáno, kde byly jednotlivé kousky pořízeny.

      Vymazat
  2. Taky si brousím zuby na riped jeans, zatím jsem nenašla ty pravé, ale ty i kdyby sis na sebe dala roztrhaný pytel, budeš krásná a že lidi koukají není kvůli riflím, ale kvůli tvému vzhledu, taková kočka se málokdy vidí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V obchodních řetězcích teď je docela hodně k sehnání, ale souhlasím s Tebou, najít ty pravé je někdy oříšek :) Děkuji za krásná slova :-*

      Vymazat
  3. Krasne a pohodlne :) to bych si klidne vzala na sebe do mesta taky :) krasne barvy

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalý outfit Adrianko :) Strašně ti to sluší a ty džíny jsou perfektní :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář vždycky moc potěší :-* Děkuji Luci :)

      Vymazat
  5. Great looking outfit!! Very cool shoes!! You sooooo beautiful!! Very nice photos! First time to your blog! Great work!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit :) není to sako ze Stradivariuse ze zimních slev ? mám pocit, že jsem ho tam viděla, ale už neměli moji velikost. Je skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citila jsem se dobre, pohodlne, dekuji :) Sako jsem koupila uz minuly rok ale myslim ze i letos jsem ho videla ..zkus ted mrknout :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky