StarWars

Kožený křivák, či jiná univerzální kožená bunda nesmí chybět v šatníku ani letos. Velké plus je v tom, že se dá tento oblíbený kousek nosit celoročně. Perfektně se kombinuje s elegantním či sportovnějším oblečením.
Jak říkám já,  naprosto nestárnoucí legendární kousek oblečení.




V dnešním příspěvku můžete vidět koženkový křivák v rockovém stylu.  Jak už víte, moje nejoblíbenější barva je modrá a s černou to není jinak. Nosím ji ráda, je elegantní, univerzální, nadčasová, úžasně se kombinuje. Tentokrát jsem zvolila k černému křiváku i  černé úzké koženkové kalhoty, doplnila černým tričkem Star Wars. Aby to nebylo jen o černé barvě, zvolila jsem výrazné ocvočkované lodičky, které se mi k tomuto looku neskutečně libí. Co na to říkáte? :)








Lodičky: Belle Women, Kalhoty: Pull&Bear, Tričko: Bastard, Bunda,
Kabelka: Prada, Šperky: Swarovski a Daniel Klein

"Strach je cesta k Temné Straně. Strach vede ke hněvu, hněv vede k nenávisti. Nenávist vede k utrpení."

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Super outfit Adrianko, nemá to chybu a to tričko je božské :)

    Jak šetří shopaholici?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji :) Tričko mám doma určitě druhým rokem, s tříděním šatníku jsem ho opět provětrala :-

      Vymazat
  2. skvelý oufit. Ja tieto bundičky na všetkých obdivujem bohužial na svoju vysoku postavu nemožem žiadnu poriadnu zohnať, pretože mi všetko akési krátke a ked nie krátke, ak široké...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzi :) A naprosto tě chápu a dávám za pravdu že dobře padnoucí křivák není až taková maličkost sehnat... A proto také většinu oblečení dávám upravovat švadleně :)

      Vymazat
  3. Tak tohle je opět nejvíc povedené, fotky nemají chybu, jde z nich cítit naprosto dokonalá atmosféra, jako pozadí jsi nemohla vybrat lepší místo =) a outfit ... Není co dodat, klasicky dokonalý, nevím ani jestli má cenu vůbec komentovat, jelikož se zřejmě stejně neustále opakuji =D
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opět se mi potvrdilo pravidlo, které ráda v životě používám..pravidlo spontánnosti.. Tyhle fotky vznikly neplánovaně a hlavně to focení bylo tak 3 min., a to z důvodu bláznivého počasí venku..je to i vidět na fotkách (hlavně ty stromy v pozadí)...prostě šílený vítr (až jsem se bála, že mě vítr odfoukne), sníh, déšť.. Focení je někdy dramatické :-D Terezko, že se opakuješ, mi samozřejmě vůbec nevadí ba naopak, těší a já Ti děkuji ;-)

      Vymazat
    2. Důkaz, ze všechno jde kdyz se chce a krasne a originální fotky outfitu se daji vyfotit za chvilinku!

      Vymazat
  4. Další vrcholný outfit. Sladit se s lokomotivou, na to nikdo nemá. Nosit takové lodičky s takovou samozřejmostí umí málokdo. Co asi bude dál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cesta k vrcholu mě baví nejvíc..A co bude dál? Řeknu Vám upřimně, sama nevím.. :-D
       

      Vymazat
  5. Fíha, asi nikdy bych nešla do kombinace koženka a koženka, příjde mi to moc stejně jako riflová bunda a rifle. Ale překvapivě tobě to naprosto sedí, ale budme upřímní- spíš to bude tím že tobě sedí úplně ale úplně všechno :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi jsem tady zveřejnila džínovou bundu a džíny, a taky to vypadalo dobře :) Děkuji :-*

      Vymazat
  6. Pravdivě a upřímně, dnes jsem klikla na článek jenom kvůli Star Wars lákačce. :D Outfit se mi líbí, i když bych se asi kombinace koženka+koženka bála, ale nevypadá to nijak bizarně (k vlastnímu překvapení). Každopádně doufám, že máš Star Wars v oblibě a že nenosíš motivy s tímto skvělým filmem jen tak na oko, aby to bylo cool (jako to dělají mnozí). :)
    Taky by mě hrozně zajímalo, jak se dostáváš k tak skvělým designerským kouskům, samozřejmě je to jen tvoje věc, takže pokud nechceš odpovídat, nemusíš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Epizody Star Wars a tohle tričko (mimochodem je z www.bastard.cz )..dohromady pro mě moc znamená..je to jeden citlivý a nekonečný příběh ;-)

      Vymazat
  7. pekné fotky, veľmi ti to pristane :) lodičky sú brutálne :3
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  8. to prostředí k tomu outfitu dokonale sedne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi sikovne stylingy :-) akurat jedno ma tam neskutocne irituje a to su doplnky zlata a strieborna ...nemiesaj to dokopy !

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky