Roundabout

Jistě jste si všimli, že ráda střídám pozadí fotek. Těší mě, když každý článek vyzařuje něco jiného a když vám mohu ukázat i jiné celkové prostředí. Určitě to dává blogu i danou úroveň.  Někdy se na focení připravím, promyslím co na sebe, kde to uskutečnit a pod., ale většinou je to rychlá, spontánní akce. Tento článek vznikl úplně náhodně, skoro bez přemyšleni. Zastavili jsme u kruhového objezdu, vyskočili z auta, cvakli par fotek a za par minut bylo hotovo :-) 
Klidně mi napište pod článek, jak u vás vznikají fotky na blog či jinou soc. síť?




V dnešním článku vám představuji outfit složený z jednoduchých kousků oblečení, které by neměli chybět v šatníku žádné ženy. Džíny a nějaké lehká košile či halenka je nesmrtelná klasika a myslím, že i hodně oblíbená kombinace, kterou potkávám na ulicích. K jednoduchým kouskům nesmí chybět vysoké podpatky, které  dodají elegantní a moderní vzhled. Stylovou tečku za celkovým outfitem udělal oblíbený módní doplněk  - klobouk.











Boty: Mixer, Kalhoty: Zara, Kabelka: H&M, Halenka: Gate, Šperky: Swarovski, Michael Kors,

Mějte se krásně 

FACEBOOKINSTAGRAMMÓDNÍ BAZARVINTED

Komentáře

  1. Celý outfit je skvělý, ovšem klobouk je TOP!!!! :)
    Moc Ti to sluší :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Na kruhovem objezdu jsme jeste nefotili :D kazdopadne jsou ruzna sranda mista, kde jsme taky zastavili a neco cvakli :D Nekdy misto take promyslim, jindy jedeme autem a kdyz se mi to nekde jo zamlouva, tak zastavime a jdeme cvaknout fota. V posledni dobe mam ale vice jak s misty problem s destem :/ nevim, kam se pred nim schovat a zaroven nafotit fotky, ktere by zato stalo. Momentalne u nas prsi snad uz 4ty den temer vkuse a tak jsem bezradna, protoze kdyz uz se udela na chvili pekne, tak zrovna nemam u sebe nikoho, kdo by me blejskl :D a ja bych mela otazku na Tebe zpetne :))) Lide vetsinou ( v mych a verim ze i nepochybne Tvych pripadech) koukaji, ba primo ziraji, ze me nekdo foti, tak jsem se jen chtela zeptat, jestli jsi uz proti tomu nejak imunni, nebo jestli to jeste "prozivas" ? :)
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, naprosto tě chápu..tohle počasí je úplně padlé na hlavu..ale věřme, že už bude lépe, protože se sluníčkem a hezkým počasím je vše krásnější :) S foťákem mám podobný problém a navíc většinou vybitý :) To se vždycky pak klepu po hlavě že opět jsem nedala baterku do nabíječky :-D K focení... Lidí se někteří usmívají, jiní zas čumí či kroutí hlavou, ale nějak mi to nevadí..neřeším...usmívám se a jedu to svoje :-D Snažím se fotit a vybírat prostředí, kde je menší rozruch..i když ne vždycky to vyjde... :)

      Vymazat
  3. Krásně poskládaný outfit. Moc ti to sluší. Tyto jemnější a méně nápadné kousky se mi na tobě moc líbí :)

    Radu - Narozeninová giveaway v hodnotě 2700Kč

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tady byl někdo u nás v Trutnově :-). Míša

    OdpovědětVymazat
  5. Sekne ti to ! A tie lodičky sú TOP !!!
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ty džíny jsou fakt nádherné, moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi pekne fotky,outfit a velmi kreativne miesto na fotenie- aj ked spontanne -tak super! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to tam líbilo..za něco jiné :) A děkuji za pěkný komentář :)

      Vymazat
  8. Krásný outfit! Já osobně bych asi vyměnila lodičky za nějaké na klínku nebo za kecky, ale jinak paráda :) Ta halenka je krásná.
    http://theelegantzone.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji :) na klinku nenosím boty..nějak jsou pro mě nepohodlné :( ale kecky mám rada, teď jsem si pořídila v army stylu, brzy ukážu :)

      Vymazat
  9. Můžu se zeptat jestli jsi Trutnovem jen náhodně projížděla nebo někde poblíž bydlíš?
    Jinak musím říct, že máš skvělý vkus, dnes jsem na Tvůj blog náhodou narazila a natolik jsi mě zaujala, že projíždím úplně každý Tvůj článek :)
    Máš můj obdiv, že máš takové množství bot na podpatku :) to je prostě dokonalost ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Margaret :-) Vítám tě tady a děkuji za pěkný komentář :) Věřím, že se Ti bude tady i nadále líbit. Jinak, pouze jsem projížděla, bydlím v Pardubicích. Tak když budeš mít cestu kolem, klidně se ozvi :-) Měj se krásně :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky