Army Style

Vojenský styl, jinak řečeno army styl, je opět a pořád v módě. Ve volném čase se v něm cítím nejlépe a nosím jej docela často. Je až dost zvláštní, že jsem zde o něm ještě nepsala článek, či nezveřejnila nějaký outfit. Maskáčový vzor upřednostňuji hlavně na kalhotách či teplácích, mám jich doma několik kusů. Nejnovějším přírůstkem do šatníku jsem zařadila army kotníkové tenisky, které snad taky brzy uvidíte a  aktuálně sháním kabelku v tomto stylu. Nějaký tip od vás? :)





 Army oblečení je samo o sobě dost výrazné, nápadité, někdy až bláznivé. I když je třeba s ním pracovat opatrně (upřednostňuji jednodušší kombinace, které se nejvíc shodují s běžným stylem),
tak v dnešním příspěvku můžete vidět trošku barevnější a odvázaný outfit. 
Maskáčové vzory skvělé vypadají v kombinaci s elegantnějšími a jemnějšími  kousky, samozřejmě nesmí chybět ani podpatky, ať to vypadá žensky a svůdně. To ukážu třeba příště.
Ale teď něco praktičtějšího :-) Maskáčové kalhoty jsem zkombinovala s jednoduchým tílkem, drsnějším koženým křivákem i kabelkou, módní šálou, která v ten den i parádně zahřála a jako obuv jsem zvolila trendy pohodlné conversky ve veselé barvě.
Tento styl je buď milovaný nebo nenáviděný a já se zeptám vás, co na army oblečení říkáte vy? 










Boty: Converse, Kalhoty, křivák: MódníFashionBazar, Tílko: F&F, Šála: Gucci, Kabelka: Prada

Mějte se krásně 

FACEBOOKINSTAGRAMMÓDNÍ BAZARVINTED

Komentáře

  1. Ahojky, musim rict ze jakmile jsem objevila Tvuj blog a fb stranku, citila jsem se hodne inspirovana.. neco me popadlo a protridila jsem celou skrin, vyhazela 4 pytle obleceni, ktere mi jen prekazelo a ani ho nenosila a snazim se ted nakupovat kousky, ktere fakt vyuziju :) nenapises prosim nejaky clanek, jak si sestavit satnik a stejne tak i botnik? :) Je mi 19 let a podpatky proste neumim nosit, nebo spis na nich nevydrzim dele nez hodinu :D nejake tipy a triky, jak levne ale zaroven vkusne a hezky nakoupit obleceni, doplnky a boty? :)) diky predem, zatim se mej krasne <3 LK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych uvítala článek s radami, co by nemělo žádné z nás ve skříni chybět ;)

      Vymazat
    2. Ty jo, az tak radikálně? A stalo to vůbec za to? Ja kolikrát některé něčí znovuobjevenǐm po par letech jako poklady!

      Vymazat
    3. Ahoj Lindo, těší mě, že mám další příjemnou čtenářku, kterou inspiruji :-) Nejsi první, co mi píše ať udělám nějaký takový článek, tak myslím, že přišel čas nad tím zapracovat.. Nebudu slibovat (nedělám to), ale snad co nejdříve něco takového připravím ať se máš na co těšit..vlastně i jiné holky :) viď Jani? :-)

      Veroniko, já už taky nemám tolik oblečení jak před x-lety.. minimálně 3x ročně dělám generálku šatníku a jsem fakt spokojená.. aspoň mám přehled .. je pravda, že někdy objevím něco z roku 2 a mám radost, že mohu zařadit opět do šatníku.

      Vymazat
  2. army kalhoty jsou odkud? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z fb stránky Modni Fashion Bazar, ale momentálně nejsou k dispozici..třeba časem :-)

      Vymazat
  3. Super outit!!! A kalhoty mě teda dostaly, jsou peckové:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/2015/07/paletka-maybelline-nudes.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám army oblečení hrozně ráda :) skvělá kombinace!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Adri, keď už s tým Linda začala, ja by som zasa privítala článok na tému ako sa staráš o seba a svoju krásnu postavu. Čo cvičíš, ako cvičíš, ako často, čo ješ, čo neješ... Ako sa staráš o pleť... Si veľmi inšpiratívna žena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pěkný komentář.. co se týče postavy, stravy a pod.. přiznám se, že za poslední pul rok se to o dost zhoršilo a sama se stím teď nějak peru.. třeba časem.. zatím to nebude aktuální..pokud se nedám "dohromady" :-)

      Vymazat
  6. Ahoj Adri, znova dobry outfit,najviac sa mi paci kombinacia křivak + maskacove gate ;-) Btw cez vikend cestou do Prahy som sa zastavila v Pardubiciach a spomenula som si na teba ked som sla okolo hotela 100 - kedze si tam mala prispevok nedavno :-) Pardubice su naozaj prijemne mesto :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooooj kočko, tak to je neuvěřitelná náhoda :-) Škoda, že jsi mi nenapsala na fb..já bydlím právě v té malé uličce, takže 100% jsi šla kolem. Nevadí, třeba příště ;-) Jinak, Pardubice je malé pěkné město.. uvidíme zda tady zůstanu...pomaličku řešíme nějaké jiné bydlení.

      Vymazat
  7. Tenisky jsou úžasné :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/mini-haul-outfit.html

    OdpovědětVymazat
  8. Super outfit, ty maskáčové kalhoty jsou dokonalé, tak mě uchvátily, že si říkám, jak je možné, že žádné takové doma nemám? Ach jo... to napravím to :) A conversky k tomu jsou peckové, navíc ta barva je dokonalá :)

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky