Black&NeonPink

Nemáte odvahu na neonové oblečení? Říkáte si, že neonky nejsou pro vás a váš šatník se drží raději u země? Tak směle do nich a rozsviťte šedivé ulice či chodníky! Můj šatník se skládá i z pestřejších barev, ale pravdou je, že nechci svítit od hlavy až k patě, tak neonky volím spíše na doplňcích. 


Tyhle šaty jste už mohli vidět zde, a tak můžete porovnat, proč po zveřejnění tohoto dovolenkového outfitu na instagramu měl větší pozitivní ohlas. Čím to je? Jsem přesvědčená, že právě křiklavě růžová šťavnatá barva na podpatcích oslnila nejedno oko pozorovatele. Neonové vysoké sandálky pozvedli celkový outfit o třídu výš, oživily nudnou černou barvu na šatech, a tak to vypadá neotřele i sexy. A zeptám se vás, fandíte taky neonkám? Pokud ano, co vás více zaujme, oblečení či doplňky?













Šaty Asos, Psaníčko Louis Vuitton, Šperky Pandora, Top Time, Boty EGO

Mějte se krásně a užívejte zbytek víkendu  ❤️

Komentáře

  1. Neon se mi hodne libi. Tyhle boty vypadaji uzasne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné, léto z téch fotek (a z tebe) úplně sálá. Taky neustále poslouchám jak si ostatní stěžují na to že je teplo… že je konečně léto, tak jim vždy řeknu že jsou stále nespokojení, když prší, když svítí, když je teplo, nebo když je zima neustále si stěžují. Já léto miluju a proto si ho snažím užít a načerpat z něj sílu, obzvlášť, když se letos konečně po x letech vydařilo a kdoví kdy se opět takhle vyvede. Výrazné barvy mám určitě ráda, ale v měnším množství, takže za mě určitě výraznější doplňky, než ,,větší" kusy oblečení, ačkoli zrovna ty dokazuješ velmi často, že lze téměř cokoli nosit s grácií a vkusem, holt máš dar, který ne každý má a je to škoda, jinak by svět nebyl kýčem, ale velkým přehlídkovým molem =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko,naprosto ti rozumím, lidé pořád nespokojení, negativní a pod. Ale já se snažím taky každou chvíli prožit nejlíp jak umím, nejlépe se sluníčkem, které maximálně člověka dobijí. Terezko, děkuji za každý jeden tvůj komentář, z kterého cítím upřimnost a dobrotu, přiznám se, že bych Tě i rada poznala :-)

      Vymazat
    2. Z tebe ta radost z léta sálá, takže by ti spíše bylo velmi těžké uvěřit, že si ho neužíváš =) A za komentáře děkovat nemusíš, vlastně je sem píšu jen proto, že neto blog je opravdu skvělý a navíc ty na 99 % komentářů, co tady na blogu máš odpovídáš, což je ohromné, většina blogerek odpoví na pár prvních a více méně se tím už nezatěžují, ale ty se snažíš alespoň každému poděkovat, což je opravdu velmi příjemné pro nás čtenáře =) a i já bych se s tebou někdy ráda sešla,působíš totiž maximálně pohodově a sálá z tebe obrovské množství optimismu a pozitivní nálady, což v dnešní době není moc běžné a je to škoda, dělá to pak z našeho českého národa národ mrzoutů...

      Vymazat
  3. Miluju to přesně tak, jak to máš ty .. většina outfitu jedna neutralní barva doplněná trochou neonové .. to je prostě boží!!! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A baví mě ještě neonové laky na nehty a neonové rtěnky :-)

      Vymazat
  4. dokonalé, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. WOW!!! Very sexy look!! This dress is fabulous on your lovely figure and love the pink accent sexy heels!! You look absolutely gorgeous!!! :) Its hard to get much better than this!! Great photos!!

    OdpovědětVymazat
  6. Neonové barvy jsou super, ale taky je mám ráda jen na doplňcích.
    Jak se ti líbil Rhodos? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle ti moc sluší a hlavně se mi tady na tobě hrozně líbí ten účes..:) Prosím, mohla bys mi doporučit nějaké podniky, restaurace, atd. v Pardubicích?:)
    Děkuji moc, Nikola

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky