PUPA

Krásný pátek všem! :-)
V dnešním příspěvku nebude klasicky outfitový článek, ale rada vám ukážu několik kosmetických  novinek za poslední měsíc. První kousky italské kosmetiky PUPA jsem si odnesla při návštěvě obchodního centra v Košicích(SK). Přiznám se, že o této značce jsme nikdy neslyšela, takže to byl můj první nákup. Vy znáte PUPU? :-)



 

4 Sun Tónující pudr mě zaujal na první pohled, protože jsem sháněla nějaký bronzer na opálenou pokožku a tento produkt je ten pravý.  Obsahuje 4 přírodní matující odstíny, které mohou být použity samostatně nebo kombinovaně v závislosti na ročním období. Po nanesení zanechá pleť hladkou, rozjasněnou a přitom přirozenou. 
Pořídila jsem si taky optimistické a veselé barvičky laků na nehty. PUPA nabízí doopravdy širokou škálu barev, ani jsem nevěděla, které vybrat, nakonec vyhrála oranžovka (na nehtech můžete vidět zde) a růžovka. Laky mají gelový a lesklý efekt, stačí jedna vrstva, ale já vždycky lakuji dvě, pro intenzivnější vzhled. Perfektně rychle zasychá a vydrží týden. Škoda, že jsem nevybrala více barev. 
 Další skvělý produkt této značky, který si mě získal je výrazná růžová rtěnka I´m PUPA. Smyslně růžový odstín se hodí na léto a rty rozjasní i na smutný podzim. Výdrž je parádní, rty nevysušuje, ale zvláčňuje
 .
 Bezpečné a dokonalé opalování slibuje PUPA Super Aktivátor, po kterém je opálení intenzívnější. Kdyby jsem o tomto přípravku věděla před dovolenou, tak bylo by to ideální. Doporučuje se mazat  před a po opálením, tím opálení pokožky urychluje, zabarvuje do zlatavá. Krém obsahuje bambucké máslo, není mastný, rychle se vstřebává a zanechává sametový dotyk.

 Tělové máslo značky Olive´secret je mým nejlepším krémem za poslední dobu. Výrobek jsem si dovezla z dovolené z Rhodosu, kde jsem i podcenila mazání před opalováním a tento přípravek mi přišel ve správný okamžik. Kromě olivového oleje, obsahuje i panthenol.

 Rtěnky L'Oréal Paris Color Riche mám doma několik a nejnovějším přírůstkem je odstín  Pure Red. Na těchto rtěnkách mě baví to, že po použití zůstanou rty jemné, hebké a barva je intenzívní.

A nakonec módní bible, které čtu každý měsíc. Elle a Bazar předplatné. Emma a Eva pří návštěvě Slovenka nesmí chybět. Které časopisy pravidelně nakupujete vy? 



Mějte se krásně ❤️ 


Komentáře

  1. Mohu se zeptat, čím fotíš? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pudr vypadá hezky, sháním taky něco podobného :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Pupa je super kozmetiky :) milujem od nich laky a občas sú aj v akcii čiže sa oplatia :) Ešte je od tejto značky super maskara I'm vamp tuším sa volá :)
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, do měsíce opět jedu na SK, takže pořídím :-)

      Vymazat
  4. Všechno vypadá parádně, škoda, že jsem tuto značku u nás nikde neviděla :( já si dnes pro změnu udělala radost třpytivou tvářenkou ve tvaru srdce od Revolutions a taky naprostá spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeeee....takto chci více info, šak víš, že taky ji chci :-)

      Vymazat
  5. Pupa ještě neznám, ale ten bronzer a rtěnka vypadají fakt super :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné barvy laků a rtěnek! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, kosmetiku Pupa znám už od dětství a je skvělá :)
    Obě ty rtěnky mají krásnou barvu.

    http://elenyblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Emmu se pokousim sehnat uz snad mesic a stale ji ne a ne ulovit! Dokonce ani na letisti jsem nebyla uspesna. Elle je take ma stalice a Vasi Evu mame ted nove na nasich pultech take, tusim. Jinak rtenka s bronzerem me moc oslovily! Ty barvy jsou krasne.
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  9. pupa je snad už 15-20let,znám ji moc dlouho,byla dřív dost drahá,ted nevím.....nikde jsem ji v čr neviděla...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky