Summer Flower

Po delší době se opět hlásím a přeji vám všem nádherné letní dny. 
Ve středu jsme se s přítelem vrátili z dovolené z Rhodosu, ale v sobotu opět odjíždíme na týden na Slovensko, hurá! :-) Zatím neslibuji, že zde budu pravidelně přispívat, ale pokud sledujete můj  facebook či instagram, tak tam to mnou žije :-) Dovolenou jsme si vážně užili krásně, odpočinuli, relaxovali, výletovali, tak jak to má být. Přiznám se, že bez počítače a přes den bez telefonu a internetu se člověk cítí naprosto svobodně, uvolněně. Zkusili jste to? Pocit k nezaplacení, který doporučuji zkusit. Málo kdo si to uvědomuje, ale moderní technologie, které nás "spojují" nás zároveň výrazně odtrhují od reality, jen zkuste napočítat na ulici lidi, kteří koukají na oblohu a ty, kteří koukají za chůze do svých "chytrých" pomocníků, aby prostřednictví nich viděli krásy života.


Něco málo k outfitu. Tyhle šaty jsem si pořídila těsně před dovolenou (škoda, že nemám více kousků, určitě by některou z vás potěšil) a musím říct, že jsou naprosto bezvadné. Perfektně kopírují postavu, délku mají tak akorát, materiál skvěle drží a nevyhrnuje se. Květovaný vzor v létě nesmí chybět, svou veselostí zaujme nejednoho pozorovatele a vykouzlí úsměv na nejedné tváři, jak jsem psala už v některých starších postech. Doplňky jsem zvolila v klasické neutrální nude barvě, které se naprosto hodí a taky i doporučuji nosit  k výraznějšímu kousku oblečení, protože kontrast působí velmi nápaditě a výrazně, díky čemuž můžete dát na obdiv své oblíbené nude kousky, které zajisté ve svých šatnících máte.












Boty Botovo, Šaty, Kabelka Elega, Šperky Daniel Klein, Pandora, Top Time

Mějte se krásně a užívejte ❤️

FACEBOOKINSTAGRAMMÓDNÍ BAZARVINTED


Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Musím říct, že i docela oblíbená :-) Tento týden mi dorazila jiná okouzlující ve stejné značce, z které mám taky velikou radost :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji kočko...a krásné prostředí na focení tam bylo fakt dost :-)

      Vymazat
  3. Adri skvělé, ostatně jako všechny tvé outfity, bohužel sem se před několika týdny dostala do docela velkého skluzu na tvém blogu a tak jsem teď konečně během tvé pauzy ten deficid dohnala a musím říct skvělé, úplně mi tvůj blog chyběl. Tohle léto se mimořádně povedlo (konečně ♡) tak by byla velká škody ho pořádně nevyužít, obzvlášť pro tak letního člověka jako jseš ty, mě to letos bohužel moc nevychází, ačkoli jsem se snažila, povinnosti mě neustále doháněj a uháněj a bohužel je nestíhám vůbec řešit, navíc mě tento týden uhnaly natolik že dorazím z práce a místo abych se je alespoň pokoušela řešit někde pěkně venku s limonádou, tak ležím v posteli se zavázaným krkem, tomu říkám dar z nebes opravdu. Tak alespoň že je tady ten tvůj skvělý blog. Létu zdar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, opět děkuji za pěkný komentář :-) Přiznám se, že letos užívám doopravdy krásné letní chvíle, počasí je pro mě jak stvořené, každý se stěžuje, já naopak :-) Věřím, že povinnosti u tebe brzo pominou a nastane užívání si života naplno, přeji ti to moc, hlavně hodně sil a ještě krásné léto :-)

      Vymazat
  4. Skvele saty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z nich nadšená, střih i materiál je okouzlující :-)

      Vymazat
  5. krásné fotky, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty jsou krásně letní a hezky ti sedí. Ale ještě víc se mi líbí to prostředí :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky