Swimwear

Bez plavek se zkrátka v létě žádná z nás neobejde. Já se nesnažím nosit za každou cenu pouze to, co se momentálně nosí, ale vybírám si kousky, které se mi líbí, lichotí postavě a především takové, ve kterých se sama cítím dobře a stylově.  I když se střih plavek mění dle sezóny, osobně bych řekla, že podstata je vždycky stejná. Prostě schovat to, co má byt schované. 
Upřednostňuji hlavně základní střihy jako jsou nesmrtelné a nadčasové trojúhelníky. Co se týče barevné kombinace, vybírám kromě základních barev i zářivé neonky, které k letnímu počasí jednoznačně patří.  


Pokud bych měla doporučit jediné místo, prodejnu či značku plavek, tak to bohužel nedokážu říct, ale vím, že nejdražší není to nejlepší. Přiznám se, že každý rok nakupuji několik kusů plavek, které se mi doma hromadí a některé z nich ani nestihnu za sezónu unosit. Plavkové téma, to je něco přímo pro mě, tak trocha plavkoholik :) S výběrem si moc hlavu nelámu, prostě se mi to musí líbit na první pohled a když dobře sedí, tak není co řešit.  Z vlastní zkušenosti se podělím o par mých oblíbených značek.



Na prvním místě určitě doporučuji plavky Gate, které každou sezónu poskytují široký a pestrý sortiment plavek, různých vzorů a barev. Můžeme si vybrat jak bikiny i jednodílné plavky, vše za bezkonkurenční ceny. Některé plavky Gate mám už několik let a barva i materiál perfektně drží, takže kvalita je na jedničku.


Další světovou značku plavek, co bych chtěla zmínit, je od italských návrhářku, značka Calzedonia, která nabízí vskutku široký sortiment produktů za vyšší, ale pořád přijatelné ceny. Modely plavek v Calzedonii jsou komfortní, kvalitní, s moderními trendy střihy.

Značka Calvin Klein nabízí unikátní a kvalitní modely plavek, které jsou nadčasové a vydrží několik sezón, proto se nebojím do této značky zainvestovat. Nejenže ráda nosím plavky této značky, ale jsem maximálně spokojená i se spodním prádlem.
 V mém šuplíku ještě najdu další modely plavek, taky méně kvalitní kousky, značek  F&F, Tally Weijl, či koupené přes ebay. 


Tento článek bych ukončila tím, že s výběrem plavek nemám problém, vždycky najdu střih, který potřebuji. Nenechávám se unést modními trendy, ale upřednostňuji svůj pocit. Hitem léta jsou pravě ty plavky, ve kterých se sama sobě líbím. Pár otázek na vás dámy (třeba i pánové), jak často si plavky kupujete? Kterému střihu lahodíte? A vůbec, dělá vám problém shánění správných plavek?
Jednodílné černé a lososové GATE, Neonově zelené, černý vršek, růžové s průstřihy CALZEDONIA

Mějte se krásně  ❤️


Komentáře

  1. Moc mě zaujaly ty neonky! Celkově si každý rok pořídím alespoň jedny nové plavky, ale většinou u nich nezůstanu, ráda je střídám a mám ráda originální střihy, ale i ty klasické. Miluji barvy, takže upřednostňuji neonky, nebo nějaký pěkný letní vzor =)
    Pandora

    OdpovědětVymazat
  2. Tie fotky v čiernych sa mi veľmi páčia ♥ A páčia sa mi celé čierne a tie s čiernym vrchom a neónovo ružovým spodkom :3 ♥

    Tokyo Treat Box

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neonové růžový spodek je parádní, bohužel vršek mi k ním ve stejné barvě, neseděl :-)

      Vymazat
  3. You make it hard to pick a favorite!! All of them look soooooo good on you!! If I had to choose one, I think the Green looks best on you!! You have the most amazing body!!! You look AMAZING!! Wonderful photos!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. na plavkách docela také ujíždím a nejčastěji nakupuji v H&M, NY, F&F a jedny mám i z Calzedonie a Lindexu :) co se střihu týká, tak kupuji vše co se mi na mě líbí, abych nebyla opálená podle jednoho střihu, ale abyse každé místečko nějak doopálilo :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně se mi líbí ten černý vršek a růžové kalhotky, ty jsou boží :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty plavky z Gatu jsou naprosto top!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. S plavkami to mám přesně stejně jako ty. Jsem na ně dost ulítlá a každý rok kupuju minimálně dvoje nové.

    http://elenyblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky