First birthday, a few words to my readers and FASHION GIVEAWAY

A máme za sebou první rok mé blogeřské existence. Rok není ani krátká, ale ani dlouhá doba, proto bych chtěla poděkovat všem pravidelným čtenářům za každý jeden komentář, za každou návštěvu, za každou spolupráci a zároveň vás chci poprosit o zpětnou vazbu - co se vám tady líbilo nejvíce, co byste v postech dále uvítali apod. Myšlenek i otázek nacházím v hlavě několik - jak pokračovat, či vůbec pokračovat, co změnit, jakým směrem se více zaměřit ... 
Poslední dobou jsem s přítelem (mým úžasným fotografem, kterému bych chtěla taky poděkovat za každou jednu fotku, hlavně za trpělivost i podporu) řešila více otázek na toto téma, protože blogování  je i časově náročné (dávám si záležet na fotkách, pečlivě vybírám prostředí na focení, snažím se dávat ke každému článku více fotek, úprava každé fotky zabere taky hodně..) a pak soukromý život se zužuje na minimum. Tehdy si říkám a ptám sama sebe jaké jsou moje priority, co v životě je důležitější?


Plánování není mojí silnou stránkou, spíše jednám spontánně, ale co se vám schopná momentálně říct, že s blogem zatím končit nehodlám! Ale..z důvodu časové náročnosti v následujícím měsíci, budou články dvakrát za týden.  Chci se více věnovat rodině, příteli i sebe. V jednání jsou i nějaké příjemné spolupráce, tak věřím, že se vše povede a budu vás moct co nejdříve více informovat. 
Ještě jednou vám všem děkuji za přízeň!



Teď k věci, k další slíbené FASHION GIVEAWAY O TŘI KRÁSNÉ CENY:

První cenou je prostorná a praktická kabelka s vyplétanou slaměnou úpravou, která není stvořená jen na letní dovolenou, ale taky se hodí na běžné nošení v jakémkoliv ročním období. Tento stylový kousek do soutěže věnoval můj oblíbený eshop Botovo.cz 
Druhou cenou je střihem zajímavá košile v univerzální béžové barvě, kterou vidíte na dnešním outfitu. Velikostně se přizpůsobí skoro každé postavě. Více krásného oblečení naleznete zde.
Třetí cenou obdaruji milovnici módy, kterou je kniha vyprávějící o životě a oděvu všedním i svátečním, s názvem Móda v ulicích protektorátu od M. Burianové.



 A co je potřeba pro získání výhry udělat?
1. Podmínkou je být pravidelným čtenářem blogu registrovaným přes Google
2. Můžete(není to podmínkou) sledovat FB stránky I AM STYLE, BOTOVO, MÓDNÍ FASHION BAZAR, či INSTAGRAM
3. Zanechat e-mail, na který vás budu v případě výhry kontaktovat

Soutěžit můžete do půl noci 9.10.2015 a výherci budou zveřejnění následující den na FB stránce.



Boty a kabelka Botovo, Kalhoty One Love, Košile Módní Fashion Bazar, Sako Amisu

Přeji hodně štěstí k výhře a mějte krásný začátek slunečného podzimu ❤️

Komentáře

  1. Ahoj Andri! Jsi neskutečně krásná a inspirativní, proto jsem moc ráda, že v blogování pokračuješ! Ale samozřejmě to není to nejdůležitější, takže nepravidelnost článků se dá pochopit! Mně se nejvíce líbí právě krásné fotky v hezkém prostředí a boty, boty..na tvém blogu:) Alča suksa.suksinseznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nevim jak se registrovat, ale rád bych získal jen 3 cenu a děkuji za skvělý blog :-) t3rmix@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám co vytknout! Libi se mi tvůj styl, Andri, dokážeš vždy podtrhnout ženskost!!😉 a ne jedním kouskem si me inspirovala! Takže jen tak dál! A jak pises, nezapomínej hlavně na svuj osobní život!! Ať se dari:-*
    M.misenka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krása!!:)
    rose.tascher@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti tento outfit sluší, kabátek je skvělý :)

    je neuvěřitelný jak ten čas letí, vůbec bych neřekla, že bloguješ už rok :)

    sleduji na FB i Insta a ta knížka by se mi moc líbila :) nicol.sedlackova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny kabatek😉 muj mejl je marketa.moravcova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Božský outfit.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/prvni-podzimni-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduju tě zatím jenom chvíli, ale tvůj blog jsem si hned zamilovala díky tvému stylu. A taky jsem tě začala sledovat na FB i Instagramu. (albetakrejcikova)
    betykrejcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Adriana, sledujem Tvoj blog uz niekolko mesiacov a vzdy sa tesim na novy outfit. Velmi sa mi paci Tvoj styl a si pre mna velkou inspiraciou. Momentalne som na materskej s 2 detmi. Moje okolie aj moj manzel ocenuju, ze aj napriek dennemu kolotocu okolo deti a domacnosti som kazdy den upravena a pekne oblecena. Co mnoho zien pri detoch zanedbava. Preto som sa odhodlala Ti napisat, ze to co robis ma zmysel a dufam, ze budes s blogom pokracovat. Pozdravujem zo Slovenska. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  10. SKVELÉ boty!!!! :-)

    www.allaboutnathalie.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Adrianko, jsem velkou fanynkou módy a pravidelně sleduji hned několik blogů, nicméně ten Tvůj je můj absolutně nejoblíbenější. Máš vytříbený a velmi inspirativní styl. Outfit je obvykle naprosto dokonalý a i když bych tu a tam vyměnila boty, kabelku, apod. neboť Tvoje kombinace je na mne až příliš extravagantní, je pravdou, že po krátkém zamyšlení musím říct, že Tvoje volba byla sice odvážná, nicméně správná. A přesně takový by podle mého názoru módní blog být měl.....inspirující a motivující posouvat módu někam dál tak, abychom "rozbili" každodenní šeď a nudu. Jinými slovy nepokračovat by byla velká škoda!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,
    sleduji tě samozřejmě jak přes Google, tak přes Facebook. Jsi pro mě velmi inspirativní, jelikož máme vcelku hodně podobný styl oblékání. Mám moc tvůj blog ráda, vždycky se něčemu přiučím a něco nového dozvím. Tento outfit ti padne jako ulitý. Tato barva ti opravdu moc sluší. Jsi strašně krásná, takže tobě sluší všechno O:) Jinak Giveaway je naprosto skvělá. Všechny ceny opravdu super a všechny by se mi hodily.
    Jinak určitě bych uvítala články třeba z tvého osobního života. Nebo spíše abychom tě poznali více. Takže různé tagy apod :)

    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Wow, toto je outfit presne tak ako sa patrí! Nádhera! :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  14. Opet dalsi,velmi vydareny outfit!S blogem,prosim,urcite nadale pokracuj,jsi velka inspirace!
    ila@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jsi veliká inspirace :) tvůj blog navštěvuji pravidelně. Moc ráda bych se dozvěděla víc i o tvém soukromém životě :) a potěšilo by mě kdyby jsi třeba na instagramu ukázala jednou fotkou co zrovna ten den nosíš :)

    OdpovědětVymazat
  16. Velmi pěkný outfit. Tvůj blog mám ráda. Sleduji jak tady, tak na Facebooku.

    sydney.g@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Taky zkusím štěstí domcasi@seznam.cz
    Jinak tvůj blog sleduji od samého začátku a vždy se na něj ráda vracím. Máš styl! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, ráda sleduji tvůj blog, instagram a facebook. Stejně jako jiné tvé čtenařky. :) Vždy, když nevím co na sebe ,,frčím" na tvé stránky :D. Máš skvělé outfity a vždy se těším na další co sem vložíš. Myslím, že Ti všichni děkukeme jana
    A take zkusím štěstí :D jana.vaclavikovajv89@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. reaguji na Tvůj příspěvek na vinted..a teda koukám..krásný blog plný inspirace.. rozhodně doporučuji zůstat u módy.. měla jsem v oblíbených několik blogů a slečny skoro vždy sklouzly ke kosmetice, je sice fajn si přečíst nějaké tipy na makeup, ale téma o sprcháči mě fakt nebere.. Myslím si, že právě v modě je neustále co nového nacházet, strašně se mi líbil článek Simplicity..a o tom to je, nacházet v jednoduchosti krásu :)..ukládám na fb i do upozornění a děkuji :) ..a v neposlední řadě budu doufat, že snad se i na mě usměje alespon jednou štěstí v soutěži... muninek@seznam.cz :) Monika

    OdpovědětVymazat
  20. Moc gratuluji k vyroci blogu! :) Musim uznat,ze je velmi inspirujici a mas opravdu nadherne kousky v satniku,ktere umis nosit a dokazes je krasne sladit ;) Moc Ti fandim a jen tak dal..
    majla.krupkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. GFC i tvůj FB sleduji už nějakou dobu - Markéta Králová
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. ty lodičky jsou úžasné, musím si taky pořídit v takové barvě:)

    d.hluchnikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Jsi krásná žena, která má styl. Myslím že jsi inspirací pro nás všechny. Vendulka.krivankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi krásná žena, která má styl. Myslím že jsi inspirací pro nás všechny. Vendulka.krivankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Krásny outfit, pôsobí to štýlo a fakt úžasne.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat
  26. Krásný outfit. :-) michaela.veselkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Našla som tvoj blog len nedávno vďaka outfitu, ktorý si mala zverejnený na FB stránke Dnes nosím. Hneď som začala sledovať aj tvoju stránku na FB. Si krásna a máš neskutočný vkus <3 Kiež by som sa aj ja tak vedela obliecť. :) Určite si inšpiráciou nejednej ženy. (tinusel.dzurikova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  28. Super blog!! :) Ráda sleduji tvuj instagram, blog i facebook :) si velkou inspirací! :)
    martina.hrebickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Gratuluji ke krásnému prvnímu roku! Připadá mi, že už je to strašně dlouhá doba, co jsem objevila tvůj blog, a tak zkusím štěstí :)
    Danca.Kramplova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj,
    tvůj blog i FB sleduji už nějakou chvíli a neustále mě baví, ačkoliv se musím přiznat, že ne každý outfit je šálkem mé kávy, v mnoha věcech jsem už přesto našla inspiraci, např. jsem do svého šatníku začala přidávat barvy... :-) A konkrétně tento outfit je sladěn do překrásných barev, ten kabátek mě naprosto okouzlil. :-)
    Jinak samozřejmě i já gratuluji k výročí, jsem ráda, že s blogem budeš pokračovat. :-) Přeji mnoho šťastných chvil! :-)

    andrejka2020@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Pamatuji si Tě již z éry Omlazení, kde jsem vždy obdivovala Tvůj styl a ráda od Tebe nakupovala. :) Přeji Ti mnoho úspěchů. :)

    alena.jozifkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduju jako Dreaming Adie.
    Instagram sleduji jako Adiethereader a fb stránku jako Adél Řezníčková.
    adelreznickova@gmail.com

    Máš opravdu nádherný blog, obdivuji tvůj styl, mám opravdu štěstí, že jsem na něj narazila.:)

    OdpovědětVymazat
  33. Jééé, kéž bych měla štěstí :)

    slivanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Krasny kabatik ❤❤❤
    jana.sujova85@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahooj :) Krásny outfit, nádherné sako, topánky a hlavne kabelka. Všetko ako má byť :)
    barbora.balascakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Luxus stránky, pro mě velmi inspirativní co se týče módy :) Máš super vkus. Sleduji i FB I am style.
    OmachtovaP@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj. Moc se mi líbí tvůj kabátek :)
    GFC: Camellia, mail: jasmin.a(zavináč)seznam.cz; sleduju tě na FB i na instagramu

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky