Long Jacket

Mezi období, které právě nastává, přeje hlavně změně šatníku, kde nesmí chybět kousky oblečení, které lehce zahřejí.  Nejen trenčkoty se dají nosit v takovém období, ale na ulici můžeme i více potkávat dlouhé kabátky či saka sahající do půlky lýtek i níže.  V obdobné variantě vás může zaujmout bílé dlouhé sako bez rukávu, které jsem oblékla tento týden, když teploty venku už o něco klesly. 


Siluety se stávají zajímavějšími i díky rafinovanému vrstvení, které můžete vidět i na fotkách: oblíbené krátké šortky mám v šatníku několik let,  halenka asymetrického volnějšího střihu v pase uvázaná a dlouhé originální sako. Celkový outfit se nese v jemnějších odstínech, které se mi začínají více a více líbit. Jak se říká v jednoduchosti je krása, v dnešním případě to sedí na barvách. Šedá s bílou působí velmi čistě, decentně a stylově.













Boty Balada, Kabelka Made in Italy (koupená v Destroy), Sako a halenka Módní Fashion Bazar, Šortky Calliope, Hodinky Storm, Prsten Top Time, Lak na nehty Pupa


Závěrem se vás zeptám, máte ve svém šatníku nějaké zajímavě kousky na takové "meziobdobí"?
Připadá vám šedá barva na oblečení či doplňcích pořád nezajímavá?


Mějte krásný víkend ❤️ 



Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Je to trošku něco jiného ale stejně jednoduché :) Děkuji.

      Vymazat
  2. Ty si proste perfektná, zbožňujem tvoj štýl. Neskutočný blog a neskutočná inšpirácia!
    Len tak ďalej, veľa úspechov! :)

    Izabell │MY DIARY/klik/

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi povedené, opravdu, krásně a hlavně decetně originální a vkusné. Šedá barva je fajn, ale musí se správně zkombinovat, aby nudnou nebyla, což si opět zdařile potvrdila =)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné, sako je vážně originální :))
    Já na takové meziobdobí asi nic nemám - no vlastně, možná by se do toho dalo počítat pončo ;) spíš už se těším, až zase vytáhnu kožené bundičky :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky