Poncho & Knee High Boots

Letošní babí léto začalo dokonale. Prodloužené víkendové počasí se sluníčkem bylo správným příkladem, jak by to mělo vypadat. A přiznám se, že bych se vůbec nezlobila, kdyby tak bylo i nadále, klidně celou zimu. Počasí v takovém duchu je třeba stoprocentně využít i v módě. 


I když chladnější rána, lehce studený vítr nejsou příjemné, tak vyrovnávají to sluneční hřejivé paprsky přes den. S dokonalým módním kouskem - pončem, které maximálně zahřeje, můžeme oběd, či odpolední kávu krásně vychutnat na zahrádce. Další příjemnou zprávou je, že letos pončo seženete snad v každém obchodě s módou. Pro někoho je těžší kombinovat, ale stačí troška kreativity a hraní se s více vrstvami oblečení.






 Neplánovaný nákup vysokých kozaček, které jsem vám už ukazovala na facebooku, mě dost potěšil, protože vždycky bojuji se šířkou přes lýtka. Skoro všechny kozačky jsou mi široké, když už nějaké najdu, tak se mi nelibí. Tyhle jsou z nové kolekce značky Blink, zakoupené v  Destroy. Je pravdou, že minulý rok jsem krásné černé pořídila přes Botovo, ale znáte to, bot není nikdy dost. Líbí se mi jejich délka sahající nad koleno, tehdy nejlépe vyniknou. Třeba jste si také koupily nějaké nové vysoké kozačky a chtěly byste vědět, s čím je nosit?




Jednu z mnoha kombinací můžete vidět v dnešním outfitu. Možná to vypadá provokativně, ale na druhou stranu stylově, elegantně a hlavně odlišné od ostatních kolemjdoucích. Když to zrekapituluji, pončo a vysoké kozačky musíte letošní podzim vlastnit určitě!!  Ve vysokých kozačkách krásně vyniknou delší nohy a pončo celkovému looku dodává jiskru a šmrnc. 



Kozačky Blink, Sukně H&M, Košile Gate, Poncho F&F, Kabelka Louis Vuitton

Připomínám GIVEAWAY!

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Mne se to libi moc. Kozacky a sukne a ponco je krasna kombinace. Rada nosim kozacky nad kolena, ale musim pocitat s kritikou...proc jako nosim takove ***** kozacky. Vadi mi, jak jsou nekteri netolerantni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, naprosto ti rozumím, pohledy lidí kolem vnímá často :) Pokud se jim něco nezdá, jejich problém!
      PS: Musela jsem se pousmát, protože jsme si komentovaly článek ve stejný čas :-)))

      Vymazat
  2. Nádherný outfit, já tenhle střih sukní zbožňuji. Letos také uvažuji o nějakém ponču tak uvidíme jak to dopadne.. Tohle je nádherné :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/recenze-ruzove-kosmetiky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento střih taky mám ráda, kdyby ale sukně byla delší nevpadalo by to tak dobře jak kratší s tím pončem :) Určitě vybereš, když jsem minulý týden par krámu prošla, tak v každém nějaké hezké viděla. :)

      Vymazat
  3. Outfit jsi zvolila skvele.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto souhlasím, vypadá to úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Great looking combination!! Love those boots!! Perfect fit for you! You look amazing!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To počo je dokonalé! Rovnako ako kombinácia s vysokými čižmami, je to krásny ženský outfit :)
    Prosím ťa, to pončo je z tohtoročnej kolekcie alebo si ho kupovala už dávno? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pončo je moje nejoblíbenější :-) Ano, koupila jsem ho tento rok na Dny Marianne 2015.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky