Autumn Street Style

Nestárnoucí klasika, pořád trendy kožená bunda je opět v akci. V předposledním příspěvku byla ve vínové barvě, tentokrát v elegantní černé. Dnešní outfit obsahuje univerzální kousky, které se hodí i pro všední den. Vysoké kozačky nad kolena jsou nezbytným doplňkem této sezóny,  skvěle se hodí k úzkým džínům, sukním i k šatům, dodávají celkovému outfitu ten správný sex-appeal. 



V tomto looku podtrhují absolutní ženskost především ležérní, pohodlné, ale taky elegantní šaty s 3/4 rukávem, které jsou ideálním kouskem na podzim. Šedivá barva šatů je velmi slušivá a lehce se kombinuje. Outfit jsem vylepšila i z praktického důvodu o šedou šálu, která zahřeje i poslouží jako celodenní doplněk.  Z barev si letos o pozornost říká především odstín bordó, v mém případě nacházející se na pokrývce hlavy. Či se vám to líbí nebo nelíbí, prostě k  podzimu jednoznačně patří mé milované klobouky, které dotáhnou outfit k dokonalosti. Opět se chystám rozšířit svou sbírku o další stylové modely, tak se vás zeptám, víte nějaké doporučit (kam.obchod či eshop)? 









Kozačky Blink (ve stejném stylu k sehnání na Botovo) Šaty Calliope, Kožená bunda Gate, Šála Louis Vuitton, Klobouk RetroJeans, Kabelka Prada, Hodinky Michael Kors

Mějte se krásně ❤️


Komentáře

  1. Ten klobouček je úžasný! Ta barva i tvar :). Krásný podzimní outfit!

    OdpovědětVymazat
  2. hezký :)
    letos jsou pletené šaty IN!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je moc nenosím, ale teď dvoje mám nové, tak snad brzy budou zde :)

      Vymazat
  3. Ahoj, skvělá kombinace, už delší dobu hledám přesně takové šedé šaty a nikde nic co by mi padlo do oka a byla to láska na první pohled. Mohu se optat, zda jsou šaty v Calliope nyní k zakoupení nebo je máš delší dobu? A zároveň ještě jeden dotaz, zamilovala jsem se do toho vínového křiváku, který máš v minulém článku, jaká to je značka prosím, nebo kde se dá koupit. Velice děkuji za info a hlavně za ty skvělé motivace, vždy se těším na tvé fotky a články. Hezký víkend přeje Jana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, šaty jsou z nové kolekce, myslím, že ještě je seženeš v Calliope či v Terranově. Křivák už mám několik let a není k sehnání, bohužel :( Zkusit najít nějaký nový. Děkuji za pěkný vzkaz a měj se krásně Jani :)

      Vymazat
  4. tohle je prostě pecka!! :) moc povedené :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ten klobouk to tam totálně rozbije ! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Love the way that dress fits your amazing figure and that hat is very stylish! You look gorgeous love! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky