Black Jeans

V posledním čase hodně preferuji černé džíny. A to proto, že na podzim se krásně hodí, jsou perfektně kombinovatelné a hlavně měla jsem štěstí na dobře padnouce střihy. A dalším důvodem, nemohu sehnat jednoduché klasické černé kalhoty elegantnějšího vzhledu, prostě jsem vyzkoušela několik, ale ani jedny mi nesluší či nesedí nebo se mi nelibí materiál. Neumíte poradit, kde bych se měla ještě podívat? Jde mi hlavně o nadčasový kousek, lepší materiál, taky s obsahem elastanu, protože v pase potřebuji mít pružnější. Budu vám vděčná za každý tip.


Jak se říká, v jednoduchosti je krása, což můžete vidět i v dnešním looku. K černým džínám jsem zvolila košili, která barevně koresponduje k lodičkám. Vrstvení k podzimu jednoznačně patří, vršek je doplněný o slušivý kabát bez rukávu a koženou bundu. Třešničkou celého outfitu si všimněte Valentino lodičky do špičky a výraznější kabelka to krásně barevně rozbíjí.  Celá tato kombinace působí velmi příjemným a nenásilným dojmem. 







Lodičky Valentino, Džíny Zara, Košile Gate, Kabát a Bunda Módní Fashion Bazar

Mějte krásný den ❤️



Komentáře

  1. krásná jako vždy :) já zase nemůžu padnout na pěkné černé džíny :D a tahle elega kabelka je dokonalá :)

    17/10 Metropole Zličín

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni do Bati - letos se mi jejich kolekce líbí, nebo taky přes net, třeba botovo.cz - s eshopem jsem spokojená moc, nebo ještě Destroy - maji tam krásné od zn. Blink, už jsem měla outfit. A v týdnu jsem našla ve Fashion Arene nádherné kožené kozačky nad koleno Hugo Boss a tyhle mi nedají už druhou noc spát :-D Dokonalý kousek akorát cena vysoká :( Přeji ať brzy seženeš.. :)

      Vymazat
  2. Krásny outfit. Kombinácia farieb je veľmi príjemná a pudrovo ružová je jedna z mojich najobľúbenejších farieb ♥

    ♡ Autumn perfumes ♡

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký jednoduchý ale ženský outfit :) Krásné fotky, vážně ti to sluší :)) Obdivuju, že dokážeš chodit v těch botách!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, přesně tento styl je mi nejbližší.. jednoduchý a zároveň elegantní :-)

      Vymazat
  4. Nadherne boty! Hezky outfit, ktery ti velmi slusi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, cítila jsem se v tom krásně.. :) Asi bych chtěla ještě teplejší počasí..ať mohu nosit lodičky či boty s otevřenou patou či špičkou :)

      Vymazat
  5. Tak botičky jsou nádherné :) Sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Mas bozi kabelku.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, vinovou jsem shanela uz nejakou dobu, povedlo se :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky