Coat With Heels & Blogerka roku

I když babí léto je pravděpodobně již minulostí, naštěstí venku ještě nemrzne, a proto tohle chladnější počasí je k módě shovívavé. Je potřeba to maximálně využít. Kozaček mám na letošní zimu několik párů, ale snažím se jejich nošení ještě oddalovat, jak to jen jde. Kombinace elegantních lodiček a kabátu je jasná a hlavně dokonalá volba. Těm, kterým lodičky připadají až moc letní, stačí vyměnit za nějaké kotníkové boty s podpatkem či bez. Móda sice diktuje módní trendy, ale záleží pouze na našem vytříbeném vkusu, kde hlavním cílem je cítit se příjemně, pohodlně, ale především stylově. ;)



A teď z jiného soudku. Minulý týden mě potěšila nominace na Blogerku roku 2015. Děkuji ❤️ 
Před nedávnem jsem psala o roční existenci I AM STYLE, který byl zpočátku takový internetový koníček o módě spojený se životem, postupně se vedení blogu stává příjemnou a naplňující závislostí. Je pravdou, že soukromí tady moc neprezentuji a myslím, že je to tak správně. I když někdy si říkám, že pravidelní čtenáři by měli poznat svoji blogerku hlouběji. Jaký je váš názor? No musíte uznat, že náš český i slovenský národ je hodně pestrý, někdy závistivý až nepřející. Tento typ národa je potřeba brát někdy s humorem, protože žijeme hlavně pro sebe a se sebou, ne pro ostatních. Nominace v sekci FASHION je docela zodpovědnost. Proč? Protože všechny čtenářky blogu nepoznám, neznám, ale vím, že je určitě nějakým způsobem inspiruji, vyzařuji sympatie, které se mi v potěšujících komentářích vrací. Ale taktéž inspirování je třeba někdy až ovlivňováním osobnosti, což je druhá stránka blogů všeobecně.  Samozřejmě záleží jen na nás, do jaké míry se necháme opojit či pohltit internetovým světem či sociálními sítěmi.
Štěstí se může usmát na každou z nás blogerek, je na vás, kterou posunete dál a podpoříte. Cesta k vysněnému ocenění je dlouhá, a jen málokdo může vidět, kolik úsilí i tvrdé práce se vkládá na existence blogu, protože v mém případě se stal neoddělitelnou součástí mého soukromého života. Blog začínám vnímat jako mé poslání, protože dělat radost sobě i ostatním je to, co mne naplňuje. 
Chci srdečně poděkovat vám, mým čtenářům za každou jednu návštěvu, sledování nejenom  zde na stránce, ale taky na Facebooku či Instagramu, za veškerou přízeň, protože právě tohle mě dokáže posunout dál.











Kabát, košile Módní Fashion Bazar, Džíny Zara, Lodičky Balada, Psaníčko Ebay, Hodinky Michael Kors, Šperky Pandora, Swarovski, Top Time

S láskou A ❤️

Komentáře

  1. Myslim, že blogerka by měla odhalit tolik soukromí, na kolik se cítí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj blog mě velice baví (poslala jsem hlas :-) ) Myslím, že máš opravdu styl a to co nosíš umíš prodat. Chodím sem velice ráda, příjemně si zde odpočinu, mnohdy se i inspiruju. Takže doufám, že tě to bude i nadále bavit a budeš nás i nadále překvapovat zajímavými nápady :-)
    Co se týče soukromí, nemyslím si, že ho blogerka nutně musí odhalovat. Ano -možná k ní pak čtenáři májí třeba ještě trošku blíž,ale na druhou stranu je to tak jak jsi psala..ne každý je přející...takže za mě..dělej to jak to citíš-děláš to skvěle! :-)
    NikolaHl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolko, děkuji a máš naprostou pravdu s tím soukromým..Asi bude časem nějaký článek ve stylu otázek a já se pak pokusím na ně odpovědět :-) Děkuji moc za hlas, jsi moc milá! :)

      Vymazat
  3. krásná kombinace barev :) kozačky jsem ještě nevytáhla, spíš jejich nošení také oddaluji, ale lodičky na holé nohy už jsem uklidila, přeci jen to počasí je na mě moc zrádné :)

    Jak dny plynou III

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už kozačky vytáhla před nějakým časem, ale ještě je nechávám ležet v pozadí :-) Lodičky mám moc rada, pokud neběhám celý den po městě, tak ještě se to v pohodě dá nosit :)

      Vymazat
  4. Perfektný článok si veľká inšpirácia! :)

    Diary of sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, máš můj obdiv za ty krásné botičky na té kostkované cestě, já bych sebou určitě švihla!
    Zvu tě na můj blog, kde právě probíhá soutěž!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání, mrknu na to :-) Na kostky jsem si "zvykla" i když se přiznám,, nadávám vždycky na toho, kdo je mohl vymyslet :-D

      Vymazat
  6. Adrianko jako vždy je to perfektní.. :-) skvělé, .. hlas v soutěži ode mne určitě máš, protože si myslím,že si to opravdu zasloužíš.. Hezký večer ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit, už k tobě chodím delší dobu a pořád odbivuji tvoje boty a odvahu, že takové podpatky nosíš do města na dlažky. Já bych si asi zlomila nohy. Jinak máš pěkné přívěšky na Pandora náramku :-)
    http://lovelylady6.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jak jsem psala výše, zvykla jsem si .. ale moje podpatky trpí po každé. A zákon schválnosti - pokaždé když vytáhnu nové boty, vždycky odřu..:-D Vůbec jsem netušila, že až tak podlehnu Pandoře, hlavně můj přítel :-D

      Vymazat
  8. Krasny outfit, moc Ti to sekne :) nemohla by jsi prozradit od jakeho prodejce mas to psanicko z Ebay nebo pod čim bych ho mohla najít?:) děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Psaníčko jsem koupila zde: http://www.ebay.com/itm/321229221838 :-)

      Vymazat
  9. Takže prvně sem naprosto unešená tvým outfitem, ale to je vlastně stále dokola =)
    No a nyní… Musím naprosto souhlasit s Rose Tascher a Nikolou Hl. které to o tom odhalování soukromí blogerek (blogerů) napsaly naprosto výstižně. To, že člověk odhlalí své soukromí nutně neznamená, že si tím nějak pomůže, naopak, může si tím velice uškodit, zkomplikovat život a může pak litovat. Nejsem typ, co by hned ,,maloval čerta na zeď", ale lidé jsou různí… a svět internetu a celkově těchto snadno dostupných médií se dá více než snadno zneužít a pak… i svým přátelům jsme se odhalovali postupně, tedy, alespoň většina lidí, málo kdo příjde a hned o sobě řekne ,,vše". Tvůj blog je dokonalý a od samého začátku (od něhož tě sleduji a více méně se snažím pravidelně a v případě skluzu to poctivě ,,doháním" =D) jsi to zde nastavila tak, že je to fashion blog, do něhož jsi dala kus sebe, ale jinak než odhalením podrobností, které by mohly ublížit, tuto úroveň si stále držíš, nikdy si nikam neodbočila, nepouštíš se do témat a věcí, které jsou mimo, nevloguješ (což je obdivuhodné, jelikož dnes je doba zrychlená už dost extrémně a málo kdo si najde čas na čtení, každý raději sáhne po ,,fast foodu" i co se těchto věcí týká, což je youtube naprosto ideální…) a jsi zkrátka svá (v tom nejlepším slova smyslu. Toto je v podstatě jediný blog, který sleduju skutečně pravidelně (dost možná i proto, že jsem tě mnohem dříve objevila na instagramu, kde sem tě po nějaké době začala také sledovat a sledovala sem tě tam tedy podstatně déle před založením blogu, čímž jsem získala možnost tvůj blog objevit společně s tebou od začátku..) ale to sem se dostala jinam, píšeš skvělé články, které jsou výstižné a ,,stručné" (o mnoho více než tento můj komentář) a doplňuješ je skvělýma fotkama, jsi maximálně vstřícná ke čtenářům a nějakým kouzlem se tady ani neobjevují hejtři, přičítám to právě tomu, že nezveřejňuješ to, do čeho nikomu nic není… Ono k čemu je třeba vědět přesně něčí adresu, věk, rodinný stav, znát jeho rodinné příslušníky, přesné povolání, školy které vystudoval, příjem… atd atd. (ano jsou to až absurdity, které snad ani nikdo nezveřejňuje, ale v podstatě je to ono…) Zkrátka, dělej to tak jak to cítíš a chceš, nenech se nikým nikam tlačit, pak bys to už nebyla ty, takhle je to skvělé a zdravé jádro tvých čtenářů to jenom dokazuje =)
    Ps: zrovna dneska jsem si říkala že se musím podívat na blogerku roku, zda tě také už nominovali a velice se mi ulevilo, když jsem tě po nějaké době pečlivého hledání nalezla a mohla tak hlasovat.
    Jinak se omlouvám za extrémně dlouhý a rozsáhlý komentář, úplně v plánu jsem to neměla, snad pokud to dočteš to ve zdraví přežiješ =D
    Tereza =)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky