Dress To The Theater

S příchodem podzimu opět začala divadelní sezóna a před několika dny jsme se s přítelem bavili, jak si lépe vychutnat atmosféru celého tohoto období, zmínka byla i o divadle. A tak jsme si to přivolali (znáte tajemství? ), protože včera se nám dostali do rukou lístky na večerní muzikál do divadla Hybernia.  Viděli jste v poslední době pěkné představení a chcete ho doporučit dále? Sem s ním.


 A jak se říká: "Do divadla se oblékej slušně a pěkně, aby ses za sebe nemusel stydět.“,
takže při této příležitosti jsem si dovolila zvolit vhodný středně společenský outfit. Šaty jsou nejtypičtějším oblečením (nejen) do divadla a já vsadila právě na černou klasiku, kterou se nic nezkazí. Úžasné je, že v obchodech či přes eshopy se dá sehnat nepřeberné množství střihů a materiálu šatů. Někdy je až těžko se rozhodnout, viďte? Černé šaty s lehce transparentním materiálem jsem doplnila o černé špičaté podpatky a malou kabelkou,  ale abych se vyhnula všednosti, tak celému looku dodává pěknou eleganci kožešina a sexy vínová rtěnka na rtech. 
A jak se strojíte do divadla vy?  









Boty Botovo, Šaty a kabát Módní Fashion Bazar, Kabelka Louis Vuitton


Mějte se krásně a během dneška zveřejním na facebooku vítězky Giveaway ❤️


Komentáře

  1. Dechberoucí šaty a musím říct, že i botičky jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  2. outfit jako vždy super, jsi mou velkou inspirací, hlavně co se nošení podpatků týče. Nedávno jsme byli s partnerem v Kalichu na Splašených nůžkách a moc jsme si to užili. Přeju krásné podzimní dny Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, děkuji za inspiraci. My se chystáme na Draculu a Romea a Julii. Taky krásný podzim :-)

      Vymazat
  3. WOW!! Sensational dress!! Love the texture and sheerness!! You look soooo beautiful and you have the most AMAZING legs!! :) Fabulous photos!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty saty bych si tolik prala, jen jsem do S jeste dospěla a ani to neplánují, no jsou nadherne! A kozesina na krku je úžasná, slušelo ti to a moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tvoji výškou ani S-ko nejde, ani by to nebylo hezky. Mmch jsou i ve vetší velikosti. Kožešina je top-ka :-) Ať je hodně názorů na pravou kožešiny, tak některé kousky jsou luxusní a mám v plánu si pořídit další. Neskutečně hřejí. Děkuji Ti :-)

      Vymazat
    2. Adri, nechci zde rozvíjet nějaké debaty, ale i ja jsem pro pravou kozesinu.

      Pokud jsou saticky i v M a klidně i ve vice barvách, dej mi prosím vědět, diky!

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky