Lady In Black

Černá barva je přirozená, elegantní i sofistikovaná, hlavně nikdy nevyjde z módy a taktéž mi krásně ladí k pleti. Základem je zvolit správný střih oblečení, který bude slušet postavě, protože černou barvou nikdy nic nezkazíme, i bez rozdílu věku. Určitě každá z nás už více-méně ví, co nám sluší a který střih či styl oděvu se k nám hodí. Podívejte se, jak se mi povedlo sladit můj dnešní "black outfit." :-)


Na fotkách není úplně vidět  kontrast materiálu, ale každý kousek je jiného složení, což bych určitě doporučila při nošení černo-černých outfitů, ať to pak nevypadá hodně celistvě a nudně. Celkový outfit je zkombinovaný z džínových kalhot, bavlněného trička s dlouhým rukávem a lesklejším trench coatem (dlouhý blazer s páskem, bez rukávu), díky kterému je outfit  specifický. Doplňky v rudé barvě k podzimu jednoznačně patří a navíc s černou barvou je perfektní až sexy dvojka, tím se celkový outfit pozvedne. Mám pravdu? A ještě se zeptám, s čím a jak nejraději rozbíjíte svůj černočerný look?













Boty Bershka, Kalhoty Only, Tričko a Trench Coat Módní Fashion Bazar, Kabelka Louis Vuitton, Šperky Pandora, Swarovski, Michael Kors,


Připomínám GIVEAWAY, která brzy končí, tak nezapomeňte zkusit štěstí!!!

Mějte se krásně a užívejte nádherný podzim ❤️


Komentáře

  1. Moc Ti to sluší :) Já černou nosím, ale nikdy černá v mém outfitu nepřevažuje. Bohžel mi tolik nesluší, a tak nosím spíš světlejší barvy.)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný outfit, tak bych chtěla umět dobře nakombinovat oblečení :) Někdy si vůbec nevím rady....černou nosím, ale taktéž u mě nepřevažuje, mám např. černé legíny, nějaká černá trička a černý zimní kabát a boty, ale vždycky to doplním jinými barvami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na začátek bych si pořídila nějaké základní kousky, jak jsou kalhoty, džíny, košili, kož.bundu, sako a pak bych postupně zkoušela kombinace různých kousku s různými materiály :-)

      Vymazat
  3. Ten kabátek je krásný! Stejně jako i červené lodičky. Moc hezký outfit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Kabát mám ještě od minulého roku a až u dnešního outfitu jsem ho vzala poprvé :)

      Vymazat
  4. Krásný outfit! Moc pěkné fotky!
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Po dlouhé době jsme navštívili Prešov :-)

      Vymazat
  5. This style outfit is fabulous!! Very chic and those Red heels are sexy as hell!! :) You look incredible love!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké, krásně jsi to sladila a ty červené doplňky jsou bomba. Já černou nosím málo a celočerné outfity vlastně nikdy. Na ostatních se mi to líbí, pokud je to vkusné, ale já se v tom necítím. Moje barvy jsou bílá, šedá, béžová :)

    elenyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Cerna je nejlepsi. A ten outfit je bozi!

    OdpovědětVymazat
  8. Dobre zladené doplnky, krásny kabátik a príjemne vyzerajúca slečna. Mám len jednu otázku: čo je elegantné na jeansoch s dierami na oboch kolenách? Je mi jedno, že je to dnes v móde, stále to vyzerá ako vytiahnuté z koša a s eleganciou to nemá nič spoločné. Smutné, kazí mi to celkový dojem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, jsem rada že outfit se libi, krome džínu..naprosto chapu i rozumim, kazdy mame svuj styl i vkus. Pravdou je, ze diry mi taky ze zacatku vadili ale ted se mi to libi, dokaze outfit obzvlastnit. Samozrejme nevzala bych je do divadla ci nejakou akci kde se to nehodi ale do mesta, na vylet, obed, kino ci neformalni vecere, proc ne.

      Vymazat
  9. krásné :) kabelka a lodičky tomu dodávají ten správný šmrnc :)

    puntíkatý blog - knihy plné tajemství

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, souhlásím s tebou :) černá a červená byla, je a bude vždycky jednoznacně silná dvojka ❤️

      Vymazat
  10. Ty lodicky k tomu dodavaji efekt.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Oh môj bože, je zvláštne vidieť blogerku v mojom rodnom meste!:O ako si sa sem dostala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, pousmála jsem se :-) Já pocházím z vých. Slovenska, takže tam k rodičům několikrát ročně :) Třeba příště se potkáme pokud budeš chtít :-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky