Marsala

Už od malička víme, že barvy jsou součástí našeho života, dokážou nás potěšit i rozesmutnit, připomínají určité životní situace. Tak jako příroda se v každém ročním období obléká do různých barevných odstínů, tak i my dáváme přednost odlišným barvám . Kromě jiných, absolutním hitem letošního podzimu je barva marsala  - odstíny vínové až vínovo-hnědé odstíny připomínající padajícího listí či dozrálého červeného vína. Tato barva je dost decentní, ale taky smyslná až sofistikovaně elegantní. Šatník každé ženy se díky tomuto odstínu změní na vyšší úroveň.  V obchodním řetězcích si letos můžete vybrat ze všech druhů oblečení, doplňků i kosmetiky. 



 Můj dnešní outfit je ještě takový pololetní a to díky květovaným šatům v bodycon střihu,  jak jsem psala v předešlém článku, začalo nám nádherné teplé babí léto (uvidíme jak dlouho vydrží) a já ho vychutnávat všemi doušky. Koženkový křivák a boty v úžasném vínovém odstínu dodávají celkovému vzhledu ležérní sex-appeal. Co je nejlepší, že tento odstín vínové či vínovo-hnědé sluší všem ženám s jakýmkoliv  odstínem pokožky a perfektně se kombinuje se základními barvami.
A které podzimní barvě jste dali přednost vy? 

















Boty Botovo, Šaty Asos, Křivák Módní Fashion Bazar, Kabelka Prada, Šperky Pandora, Top Time

Připomínám GIVEAWAY!

Mějte se krásně ❤️


Komentáře

  1. tie topánočky sú nádherné! naozaj krásny kúsok v tvojom šatníku, teda botníku! :).
    inak, outfit ti nesmierne pristane! je pravda, že nemám rada miešanie kovových doplnkov - zlatý detail na kabelke, strieborný náramok a tmavokovové detaily na křiváku... ale outfit je krásny, elegantný a vínový farba ti veľmi sekne!!! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, boty jsou příjemné a pohodlné na noze :) Míchání kovu jsem před nějaký časem nemusela, ale teď mi to nevadí :)

      Vymazat
  2. Nadherna kombinace, vsechno pekne ladi, nejspis mam stejnou bundu v cerne, takze pro tu mam obzvlast slabost! A boty jsou take uchvatne!
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Křivák je bezvadný, 3 nebo 4 roky starý, ale pořád oblíbený jak střihem tak i barvou :) Černý jsem měla taky, podobný :)

      Vymazat
  3. Fabulous dress. Love all the color!! You look gorgeous!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásné šaty, boty i bunda, ale ta kabelka mi k tomu moc nejde ;) jinak je to super jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šaty jsou vínovo modré, tak jsem i kabelku zvolila modrou, prostě dneska vše ladí :-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky