Milujete kozačky nad kolena?

Jeden z hlavních trendů sezóny jsou vysoké kozačky nad kolena, které se letošní podzim dají sehnat téměř v každém obchodě s botami. Hodí se na každodenní nošení a můžeme je zkombinovat s úzkými džínami, legínami, dají se nosit k sukni, šatům, ale i kalhotám.


Mne osobně fenomenální móda vysokých kozaček nad kolena tak uchvátila, že ani tuto sezónu se bez nich neobejdu. Do mého botníku jsem si pořídila další troje nové kousky, tak snad brzy ukážu v nějaké hezké kombinaci zde na blogu.  A jaký máte názor vy na tento styl bot? Milujete je nebo pořád se jim ještě vyhýbáte?









Kozačky Blink, Šaty PepeJeans, Kabát Zara, Kabelka Prada, Hodinky Daniel Klein

S dalším příspěvkem se budu těšit až příští týden (doufám), zatím se mějte krásně ❤️

Připomínám soutěž a taky vám budu vděčna za každý hlas v anketě BLOGERKA ROKU.



Komentáře

  1. Naprosto skvele! Tyto kozacky nyni nosim nejradeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Topánky su krásne aj sa mi tento štyl veľmi páči len ja mam problém najsť model ktorý by som obula keďže mam hrubšie lýtka :( ale dúfam že najdem nejake ktore aj mne sadnú :) Inak aj šatičky su top :)

    chicmisses.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když já mám opačný problém přes lýtka, tak naprosto tě chápu a rozumím. Je potřeba hodně hledat a zkoušet, spíše koukat po materiálu, který je více pružný a přizpůsobivý. Snad se brzy štěstí s kozačkami usměje :)

      Vymazat
  3. Very pretty dress and LOVE those boots!! You look gorgeous! :)

    OdpovědětVymazat
  4. kozačky jsou krásné :) ty šaty mi na tobě přijdou hrozně nezvyklé, něco neobvyklého v tomto střihu a barvě u tebe :) (a nebo to přijde možná tak jen mě :D) ale povedené fotky :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikolko :) Barva šatů, která je opravdu v mém šatníku neobvyklá, na první pohled mne hned zaujala a střih je hodně pohodlný, takže jsem vůbec při koupě neváhala :)

      Vymazat
  5. Kabát s kozačkami se mi líbí hrozně moc :) šaty už méně, přijde mi že až tak nelichotí svým střihem, nicméně celková kombinace barev je velmi hezká

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý večer, jen bych chtěla upozornit, že z mě neznámého důvodu u Vás nejde odhlasovat ,,blogerka roku ". Zkoušela jsem to i na jiném pc atd..jestli nebyla chyba u mě a bohužel :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, moc děkuji ale hlasovani uz bylo ukonceno :) takze pristi rok znova :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky