Ptejte se mě, na co chcete, já na co chci, odpovím & Soutěž

Není to tak dávno, co se tady v komentářích objevily hlasy, že byste se chtěli dozvědět více o mně. Ptám se sama sebe, co vás může opravdu zajímat? Proč se lidé rádi zajímají o životy jiných?  Proč je to tak, co myslíte? Vždyť každý z nás by měl svoje soukromí chránit a otevřít se tomu, komu chce. 

Na hlavní stránce blogu mám pod názvem napsanou myšlenku: "Jsem přesvědčená, že jsme zde, abychom si navzájem požehnali a prospívali si. Svým jednáním tuto víru vyzařuji každý den", a proto vám dávám příležitost se ptát na co budete chtít a já vám na co chci, odpovím. Věřím, že položené otázky budou v duchu příjemném, vtipném, oddechovém. Budu se těšit :-)

Otázky, dotazy, zajímavosti můžete psát do komentářů pod tento článek, emailem na info@iamstyle.cz, taky do zpráv na facebooku, či do directu na instagramu

Všichni tazatelé budou  zařazení do slosování o stylovou květinovou sadu (čelenka a náramek).
Termín je do 1.11.2015.  Zodpovězené otázky i výherce zveřejním v samostatném článku. 




Mějte se krásně ❤️



Komentáře

  1. Předpokládám, že asi podnikáš. Zajímalo by mě v jaké oblasti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, to je fajn nápad! :-) Už tě přes rok sleduji na fb a instagramu, ale vlastně ani nevím, jak se pořádně jmenuješ :-)...Zkusím napsat pár otázek, které mě při pohledu na tvoje fotky zajímají: Kolik měříš? Odkud pocházíš? Co je náplní tvé práce? Proč miluješ módu? Jsi shoppaholik? Tvůj nejoblíbenější kousek v šatníku? A ještě mě zajímá, jaký je podle tebe nejideálnější chlap :-)...Děkuju a přeji mnoho úspěchů! Katka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám za to, že se lidé zajímají o životy ostatních, protože chtějí získat buď nějaké srovnání, nebo prostě takový ten pocit sounáležitosti. Ale když se to zvrtne do intimních otázek a reality show, nemám pro to pochopení. Jaký máš vztah k filozofii?

    OdpovědětVymazat
  4. mě by zajímalo proč jsi přišla do ČR? (pocházíš ze Slovenska, že?) žiješ tady jen s přítelem nebo tu máš i někoho dalšího z rodiny? a z jiného soudku - jaká byla první tvá designérská kabelka? a máš nějaký vysněný designerský kousek? :)

    Puntíkatý Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý deň, musím sa priznať, že žiadne blogy nečítam, lebo ma doteraz žiadný ažtak nezaujal, až doteraz. Našla som Vás na Instagramu a hneď som vedela, že Vaše prispevky ma budú zaujímať. Hneď som aj navštívila Vašu stranku a stala som Vašou fanuškou hňed po prvom príspevku.
    Tolko inšpirácie, pozitívne myšlienky, ktoré som počas čitani Vaseho blogu ucítila, tak to som ešte nikdy inde nenašla a aj Vaše postoje k životu by mali byť vzorom pre každého. Milujem byť ženou, milujte byť ženou!
    Zaujimala by ma, prečo ste sta rozhodli venovať takémuto tématu? Ja som našla inšpiráciu u Vás, vy kde čerpáte inšpiráciu? Máte nejaký idol? Ako nakupujete? Máte svoje oblúbené obchody a značky, alebo čo si uvidíte, to si kúpite? Lebo som nevidela ani jeden outfit na Vás, čo by sa mi nepáčili. Ako strávite svoj deň? Kto je Vaším najvačšim vzorom? čo najviac ovplivnuje Vás, že rozmýšláte a konáte tak, ako konáte? Máte nejaký konkrétne životné príbehy, ktoré Vás sem priviedlo?
    Ďakujem pekne za Vaše príspevky, rada ich budem naďalej čítať a inšpirovať sa.
    S pozdravom, Kinga

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímalo by mě, zda jsi spokojená výsledkem augmentace a zda to byla opravdu nesnesitelná bolest, jak se říká. Šla by jsi do toho znovu?
    Nikola

    OdpovědětVymazat
  7. mě by zajímalo jestli by jsi byla pořád tak dobře naladěná a šťastná,kdyby jsi neměla peníze na vše co máš..to znamená,tuny hader,líčidla,boty kabelky :-))a jestli jsi si na to sama vydělala?díky

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, na úvod chcem vyjadriť uctu a podporu, si veľmi krásna a pôsobíš ako veľmi príjemný človek.
    Mňa by zaujímalo, ako sa staras o svoju postavu, či a ako cvičiš, ako sa stravujes a celkovo čo pre seba robíš. Plus by ma ešte možno zaujímal nejaký príspevok o vašom bývaní... Milujem sledovať interiéri a ako ľudia žijú.
    Rovnako by ma zaujímal tvoj bežný denný režim, ako vyzerá tvoj typický deň.
    Ďakujem
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, nejprve bych chtěla pochválit za tento super nápad. Myslím, že spousta dívek a žen bude nadšena, když zveřejníte něco o sobě. Mě by zajímala taky spousta věcí, popravdě ani nevím, kde začít. Tak asi celkově blogem - kde Vás to napadlo nebo jak jste se k tomu vlastně dostala. S tím souvisí další otázka, co nebo kdo je Vaší inspirací. Mé další otázky se týkají spíše Vašeho života. Jelikož, co se týče stylu, oblékání, osobnosti, která se ve Vaší prezentaci odráží, víme takřka "vše" smím-li to tak říci. Takže, vemu to takto: Co Vaše začátky zde v ČR, určitě to bylo velmi náročné začít někde od nuly, zajímalo by mě, jak jste začínala, zda tu byl někdo známý, Vaše první práce, rodina - určitě máte velkou rodinu, jste jedináček nebo máte sourozence? Co říkali na Váš přesun zde do ČR? Vídáte se často? Co škola - zajímalo by mě, jaké máte zaměření, co jste studovala. Co se týče lásky, měla jste hodně přítelů a jak dlouho jste se svým současným? Máte spoustu krásných fotek - to Vás fotil přítel a jestli ano, baví ho to? Můj přítel to nesnáší :D.. Také by mě zajímalo kolik máte bot a oblečení, protože mě příjde, že snad miliardu :D. A co je Vaším nejoblíbenějším kouskem? Jaký je Vás oblíbený film, barva, písnička, máte hodně přátel? Jaký je Váš běžný den, podnikáte? Jaké jste měla zaměstnání? Co je Vaše nejoblíbenější jídlo? Vaše nejhezčí fotka s přítelem? Opravdu jsou to otázky osobní, ale tohle jsou opravdu věci, které mě zajímají při pohledu na Vaše fotky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den Adrianko :). Napadá mě spousta otázek, ale nejvíce asi tato: měla jste někdy nějaké komplexy nebo bylo něco, s čím jste se na sobě nemohla smířít? Nebo stala jste se někdy terčem posměchu, byla jste vždy tak krásná? Tohle mě zajímá :) občas se stane, že takto krásné ženy dokážou tímto překvapit. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím Vás, zajímá mě spousta věcí, které již byly řečeny.. A například také to, jak často chodíte nakupovat, kolik jste maximálně schopná utratit za kabelky, boty, zda nakupujete ve slevách. Děkuju a přeju štěstí

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky