Rain Boots

Deštivé dny už nás nemusí překvapit, naopak, my můžeme maximálně oživit pochmurné ulice podzimního počasí. Holínky už dávno nejsou obuví určenou na zahradu, ale jako stylový a módní doplněk. K barevnému podzimu jsem doladila i tento dnešní hravý outfit, kterého základem jsou právě originální fialové holínky. Pokud holínky ještě nevlastníte a sháníte boty, když se za oknem všichni čerti žení a vy potřebujete běhat celý den po venku, není důvod říkat těmto gumovým krasavicím ne. 


Před nějakým časem jste mohli vidět outfit s holínkami v elegantnější verze, dnešní look  je v pohodlnějším street stylu. I když je venku přes poledne příjemně, tak chladná vlezlá  rána i večery si říkají o huňaté svetry, teplé šály a já neotálím a vytahuji ze šatníku teplejší oblečení. Část můžete vidět i v dnešní kombinaci. A jako kalhoty jsem zvolila legíny, které jsou součástí pohodlného ležérního outfitu. S čím kombinujete holínky vy? :-)














Holínky Botovo, Kabelka Obag, Leginy, svetr, křivák a šála Módní Fashion Bazar

Mějte krásný den ❤️

Komentáře

  1. Na barevné holínky nemám ještě 100% odvahu, ale nějaké černé lesklé a hlavně úzké bych ráda sehnala. Jinak tobě to opět sluší :) jak se říká hezkým holkám sluší všechno!! A ty jsi toho důkazem .) Krásný den

    A prozraď nám už Adri něco o sobě :) mě by tak moc zajímalo jak vypadá tvůj běžný den a čemu se věnuješ ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černé lesklejší mám také a unosím asi nejvíc. Tyhle fialové se hodí více na podzim. A děkuji :-)
      Moje dni jsou někdy stejné, někdy úplně jiné, uvidím, třeba něco napíšu více o sobě :-)

      Vymazat
  2. Mají krásnou barvu a hodí se ti nádherně k tomu O bagu :) já mám holiny od Hunter a nemůžu si je vynachválit :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O hunterkách taky přemyšlím, jaké barvy máš? :-) Já nevím ..líbí se mi vínové, béžové i klasické černé ale lesklejší.

      Vymazat
  3. Skvele sladene.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi nelibi ta kombinace barev.. holinky mam moc ráda, ale k tomuhle outfitu bych brala jinou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  5. kombinace obag a holínek je skvělá, moc se mi líbí :) momentálně se mi totiž nelíbí jaké kombinace s obag na ulici potkávám a s holínkami kabelka vypadá fakt dobře :) doufám, že se majitelky obag inspirují ;)

    17/10 Metropole Zličín

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Obag je teď všude, i z toho důvodu kabelku moc neunosím..vytáhla jsem ji po dlouhém čase :) Dávám za pravdu, některé kombinace na ulicích mi hlava nebere... tak snad jak píšeš, někdo najde inspiraci i tady :)

      Vymazat
  6. Pravda je, že holínek moc venku nepotkávám, já je začala nosit od letošního léta, při výjmečných deštivějších dnech, když sem konečně sehnala pěké červené =D a je to skvělé mít nožky v suchu a neřešit špinavé a mokré kalhoty a tak… Takže za mne holíky určitě ano a mají své čestné místo =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, jsem rada,, já kdysi taky měla červené, i růžové.. teď jsem věrná spíše černé.. ale je pravda, že veselejší barvy holinek krásně rozjasní to ošklivé počasí :)

      Vymazat
  7. Tak doma mám asi dvoje holínky jedny takové na zahradu a druhé elegantnější, ale moc je nenosím, necítím se v nich pohodlně.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná ještě najdeš nějaké co budou i dobře a pohodlně sedět na noze ..to je důležité. Já třeba celý den nesnesu na nohách gumové boty, trpím na bolesti a opuchy na nohách. A to je jedno či mám melissky nebo holinky..asi nějaká menší alergie.. Ale já se někdy přes den několikrát přezouvám :)

      Vymazat
  8. Promiň, tohle je hrůza

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky