Black&White Faux Fur

Na tento podzim i zimu se rozhodně neobejdu bez kožíšku. V předešlém příspěvku to byla kožešinová vesta, pro dnešek je to krátký chlupatý kabátek. Kožichy či jiné kožešinové oblečení se hodí jak do společnosti, tak i na denní nošení. Už máte i vy ve svém šatníku nějaký kousek nebo se na něj teprve chystáte?


Tento hřejivý černo-bílý kožíšek z falešného chlupu perfektně nahradí klasický kožený křivák či bundu nebo obyčejné sako a pozvedne celkový outfit na vyšší příčku. Vzhledem k tomu, že kožíšek přidává trochu na objemu v horních partiích, oblékla jsem si ležérnější pouzdrové šaty a doladila skvostnými koženkovými kozačkami nad koleno, které jsou největším hitem letošního podzimu i zimy. Jak se vám tato kombinace líbí?










Kozačky, Šaty Boohoo, Kabelka, Chlupatý kožich Ebay, Šperky Michael Kors, Swarovski


Mějte se krásně ❤️


Komentáře

  1. Moc se mi to libi. Kdyz tobe slusi vazne vsechno. S takovou postavou se to tvori :-) Mne by se ty saty libily i kapku kratsi po kolena, kdyz jsou s koziskem. Bez nej tato delka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji a musím říct, že ty máš taky parádní postavu, takže není co řešit :-)

      Vymazat
  2. Úžasný outfit, moc ti sluší, ostatně, co tobě nesluší :-) Nádherné kozačky a ještě hezčí kožíšek. Můžeš mi prozradit odkaz na kterém jsi objednávala kabelku, už delší dobu takovou sháním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem rada že se outfit líbí :) Kabelku mám přes ebay, zde odkaz: http://www.ebay.com/itm/321229221838 :-)

      Vymazat
  3. Omg, to je postavička!

    A doufám ze brzy opet vyneses ty černobílou vestu z Peeku ;-) tu miluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ale ty máš postavu jako lusk co jsem koukala na poslední článek - sluší! :-)
      Určitě vestu opět vyvenčím.

      Vymazat
  4. No ty kraso :o To je luxusní, prekrasna slecna

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky