Burgundy&Black/Odpovědi na vaše otázky

Každý rok na podzim je u mně stálice jednoznačně barva elegantní i tajemná - barva vína. Velmi rada ji nosím a kombinuji na různých častí oblečení, bot, doplňcích, samozřejmě i na rtech či nehtech. Je to taková klasika, po které vždycky sáhnu při courání v obchodě nebo nakupování z pohodlní domova přes různé internetové obchody.
V dnešním článku vám chci ukázat jednoduchý elegantní outfit, který můžete použít na více příležitostí, na každodenní nošení, obchodní schůzky, na večeři v restauraci nebo party. 


Vínová/Burgundy se dá snadno spárovat s černou jak můžete vidět u tohoto looku. Tento střih sukně je hodně populární na podzim, kdy jsem ji zkombinovala se silonky a křivákem ve stejné černé barvě.  Kotníkové boty jsem barevně  doladila s kloboukem a kabelkou. Aby celkový outfit nepůsobil moc tmavě, oživila jsem ho džínovou košili. A já se vás zeptám, zařadili jste už vínovou do svého šatníku? :-)

K looku by to bylo pro dnešek všechno a v dalších řádcích můžete číst odpovědě na vaše otázky.











 Kolik měříš? 
171cm
 ♥ Odkud pocházíš? Jsi jedináček nebo máš sourozence? 
Pocházím z východního Slovenska, z malé malebné dědinky v okresu Bardejov. Mám jednoho mladšího bratra Daniela. 
♥ Žiješ tady jen s přítelem nebo tu máš i někoho dalšího z rodiny? 
Co říkali rodiče na Váš přesun zde do ČR? Vídáte se často? 
Žiji a bydlím jen s přítelem a spolu věříme, že v blízké budoucnosti přijdou i děti a zvířátka. Celou rodinu mám na Slovensku, kam společně s přítelem jezdíme několikrát do roka minimálně na týdenní dovolenou spojenou s relaxem a odreagováním. Miluji přírodu a čerstvý vzduch a právě tam je toho více než dost.  Rodiče s přestěhováním samozřejmě nesouhlasili, což jsem jim s odstupem času porozuměla a naprosto chápala. Dcera, která proti jejích vůli nechala studium na vysoké škole a opustila rodinu. Trošku smutné, co myslíte? Ale tehdy jsem se na to koukala úplně jinak, potřebovala jsem více volnosti (i když rodiče mne nikdy neměli pod zámkem..ano přiznám, byli přísnější, ale bylo to správné a já jim za to děkuji..), chtěla jsem zkusit život někde jinde a tak se mi to splnilo. Několik měsíců se mnou moc nemluvili, ale čas zahojí všechny rány a všechno je tak, jak má být. 
♥ Vaše začátky zde v ČR, určitě to bylo velmi náročné začít někde od nuly, zajímalo by mě, jak jste začínala, zda tu byl někdo známý? 
Já jsem do ČR dostala přes prac. agenturu, která mi zabezpečila na 3 měsíce po maturitě brigádu. Byli letní prázdniny, 12hod pracovní doba, volný čas pouze někdy o víkendu a sem-tam volný čas po večerech.  Takže ani ve snu by mne nenapadlo, že jednou to město bude mým domovem. Toho času jsem tady poznala svého přítele, s kterým jsem měla letní románek. Určitě jsem si žádný vztah s ním nepředstavovala, protože jsem věděla, že až skončí prázdniny a brigáda, vrátím se zpět do školy. Tak se i stalo... Jak skončil první ročník na VŠ, nevyšla mi domluvená brigáda v Anglii. tak jsem na poslední chvíli ještě sehnala doslova poslední místo na brigádu opět do stejné firmy i města. 
Domuvili jsme se s přítelem na schůzce a bylo to jasný...známe se už 9 let..  
Takže ať odpovím na otázku jak jsem tu začínala. Dá se říct že od nuly. Přítele jsem sice tady měla, ale on byl docela pracovně vytížen, takže práci jsem si hledala sama, přátele či kamarádi taky přišli časem. Na jednu stranu bylo to něco nové, cítila jsem se svobodná, svým způsobem i šťastná...ale na druhou stranu, byly okamžiky, kdy jsem i vyronila nejednu slzu a smutek za rodiči či domovem byl silnější než já. Ale vím, že bych to neměnila. Měla jsem si to zkusit a nabrat síly do dalších roků života, protože člověka potkávají  různé věci, situace i lidé, s čímž se musí člověk poprat. Za všechno, co jsem prožila, jsem vděčná, ukázalo se hodně věcí, poznala jsem více sama sebe i lidi kolem. 
♥ Co škola - zajímalo by mě, jaké máte zaměření, co jste studovala? 
Vystudovala jsem SŠ - obor marketing, VŠ jak jsem už zmiňovala, studium jsem nedokončila, byla to Letecká fakulta, obor řízení let. dopravy. Mimochodem, na vysokou školu, internát a vše s tím spojené, velmi ráda vzpomínám. Zážitků, zábavy.. bylo to perfektní. 
 ♥ Co se týče lásky, měla jste hodně přítelů a jak dlouho jste se svým současným? 
  Za svůj život jsem poznala muže, kteří se ale zdaleka neblížili mému ideálu. Byli fajn, pohodový, zábavní .. spíše jako kamarádi. Opravdový vztah na SK jsem měla jeden, a druhý tady, který pořád trvá. Se svým současným se známe 9 let, náš vztah měl několik rozchodů.
 ♥ Jak bych tě popsal tvůj přítel? ♥ 
Jaká je moje přítelkyně? Neznám člověka s větším srdcem a čistší duší. Je na dnešní dobu až moc hodná, za což může její původ i výchova, je obětavá, upřímná, oddaná, usměvavá, starostlivá.. 
Má samozřejmě i své stinné stránky, které dělají ženu ženou, je paličatá, urážlivá, tvoří až moc domněnek, ale naštěstí tyto stavy hodně rychle odezní, a občas ji něco až moc dlouho trvá.. :) Za mne jsem krásnější ženskou v životě nepotkal a nemyslím tím pouze její vzhled, byla a je mi životní oporou a proto ji upřímně miluju..

Pokračování příště ...
Boty, Sukně Ebay, Košile Tally Weijl, Křivák, Klobouk Retro Jeans


Mějte se krásně ❤️


Komentáře

  1. Veľmi príjemné čítanie :) S priateľom nech vám to vydrží už navždy ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit je nádherný presne podľa môjho gusta aj štýl aj farby to dávam veľký palec hore ;) a tiež oceňujem odpovede na súkromnejšie otázky som rada že tak pekná a dobre sa obliekajúca blogerka je tiež z radov rodených sloveniek ;) <3
    chicmisses.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně napsané :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jana K., není tvá sestra?? někdy v minulosti jsi o ni psala jako o sestře..jsi celá nějaká psycho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím koho myslíš..já sestru nemám, takže ani jsem nemohla psát.. Tady bude asi někdo jiný psycho, anonyme! :)

      Vymazat
  5. Burgundy je krásná podzimní barva a moc se mi líbí sukně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Well written blog. Thanks for sharing!! Wonderful styling with this outfit!! Those shoes are divine and you look amazing!! :) Great work!

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit je na 1*, avšak ja by som už takto zmrzla. Každopádne veľmi pekný článok. :) som zvedavá na pokračovanie :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý večer, nesmírně si vážím, že jste odpověděla na spoustu mých dotazů. Napsala jste to opravdu krásně, upřímně, dlouze, procítěně. Krásně se mi to četlo. Opravdu hodně věcí mě překvapilo, například to, že jste tady v ČR nikoho neměla a musela se postavit na vlastní nohy, také to, že s Vámi rodiče pak nemluvili (ikdyž na jednu stranu se to dá očekávat, spousta rodičů takto reaguje). Dále pak to, jak dlouho už se znáte s přítelem.. Panejo, taková dlouhá doba. Myslím si, že jste super člověk se super povahou, citem pro módu a také to, že Vám spousta lidí závidí viz. komentář od toho anonyma, co Vám píše, že jste psycho.. Takové lidi a vyjadřování nepochopím. Ať se Vám daří :) jen bych chtěla dodat, že je mi 20 let a musím říct, že jste pro mne neskutečnou inspirací.. Inspirací pro ženy každého věku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den. Super!!! Krásně napsánoooo!!! Čtu si to už potřetí. Jen by mě zajímalo, jak jste kdysi vypadala, nemůžete přidat nějaké Vaše starší fotky? Pokud nechce, tak to pochopím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi moc krasna a mila. Moc ti fandim a preji,at vam vse s pritelem vyjde.
    Mam take rodinu na Slovensku. :-) a zitra jedu do Prahy. Tesim se nejen na vylet, na muzikal a taky na nakupy... ;-) a moc dekuji za inspiraci. Jo a btw. Cekam zrovna od tebe na cervenou kabelku a pruhovane tricko z vinted :-)

    Mohla bys treba napsat clanek o kosmetice?
    Mej se hezky a uzivej podzimu.
    Paaa

    OdpovědětVymazat
  11. vínovou barvu mám moc ráda a ráda ji nosím v kombinace s tmavě modrou ;)

    tvůj outfit je opět krásný a ještě více se mi líbí tvé odpovědi na otázky :)

    Puntíkatý blog - přečteno: Žítkovské bohyně

    OdpovědětVymazat
  12. Krásně napsané ❤️ AVA Jewels

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky