L´oreal Color Riche - Shocking Pink

S přicházejícím chladnějším obdobím většinou sáhnu po barvičkách vínových až tmavších, taky ale preferuji nude odstíny a tento krásně zářivý lak na nehty je spíše výjimka. I když je letošní podzim nádherně slunečný, pestrý a plný barev,  růžovka určitě neurazí, ba naopak ještě více rozzáří příjemné podzimní dny. Jedná se o lak na nehty značky L´oreal, konkrétně z řady Color Riche, v odstínu 210 Shocking Pink


Nádherná řvavá růžová barvička má perfektní krycí vlastnost a vysoký lesk. Stačí pouze jedna vrstva laku, ale pokud nanášíte automaticky dvě, jako já, není to na škodu. Nehty jsem fotila po třetím dnu nalakování, pořád drží a myslím, že ještě pár dní bude. Akorát co můžu vytknout, špičky nehtů se začínají lehce olupovat. Štěteček je spíše průměrný, lakuje se s ním docela dobře, ale mně se pracuje s více širším lépe. Úžasné je, že tato kolekce obsahuje 41 barevných odstínů, takže je z čeho vybírat.


Jako podkladový lak nejraději používám od oblíbené značky Four Seasons, Multilak 2 v 1 s křemíkem a vitamínem E, který jako vždycky lakuji nejdříve pod nehtový okraj, přes nehet a zakončím hranou nehtu. Po uschnutí podkladového a barevného laku následuje poslední vrstva nejlepšího (a to jsem už vyzkoušela doopravdy hodně) krycího laku od Essence s leskem, který perfektně schne a drží. Pokud chcete vědět více jak pečují i své nehty, článek naleznete zde.
Jaké odstíny laků na nehty preferujete na podzim vy?

 
"Kdekoli zasejeme sny, vykvetou růže."


Mějte se krásně ❤️



Komentáře

  1. 3 dny po nalakování a vypadá pořád ta hezky? Tak to je super výdrž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná barvička, asi si jí pořídím :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. To je nadherny odstin.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky