My Pandora & Details outfit

Tak jako každá blogerka a majitelka šperků PANDORA se ráda podělí o ukázku výjimečného, originálního náramku, tak ani já nebudu výjimkou a ráda bych vám ukázala ten můj. Co mě nejvíc fascinuje, že všechny šperky této značky jsou udělané precizně a to pravé kouzlo jednotlivého šperku nabývá až na osobě, která tento "talisman" nosí. Zatím jsem vlastníkem pouze náramku Pandora, na který se navlékají jednotlivé korálky, kde každý můj korálek vypovídá nějakou vzpomínku, životní moment, určité pocity i mou osobnost či můj příběh a tímto se tento šperk stává jedinečným. 
Teď pár slov na každý jeden přívěšek či korálek...


I když Pandora nabízí jeden korálek se všemi přívěšky VÍRA-NADĚJE-LÁSKA nebo slovensky řečeno Srdce-Kotva-Kríž (mimochodem to mi i připomíná písničku z mého dětství od B. Haščákové), tak já jsem dostala jednotlivé kousky postupně. Prvním bylo SRDÍČKO S KAMÍNKY, které symbolizuje lásku partnera ke mne a naopak. A protože víra nás vede životem, ať chceme nebo nechceme, stejně jako naděje, tak přívěsky kotvy a kříže jsem dostala dárkem v jeden den, právě záměrně, ať to má celkový význam. KOTVA - protože naděj umírá vždycky naposled a protože jsem člověk věřící- křesťan, KŘÍŽ v žádném případě nesmí chybět.
Jako každá žena, jsem milovníkem kvalitních, nadčasových kabelek a k této cestě vedu i maminku přítele, tak jako poděkování jsem k svátku dostala přívěšek KABELKY právě od ní. Stejně jako krásné kabelky i boty jsou samozřejmostí každé ženy. ZLATÝ PŘÍVĚŠEK LODIČKY jsem pořídila v Pandorfu, protože boty jsou jednou z nejdůležitějších částí našeho oděvu a kdo své obutí podceňuje, dělá chybu. Všeobecně je známo, že právě na boty se klade dvakrát větší důraz než na zbytek outfitu. Životní módní krédo, kterého se držím: "Šaty a boty dělají člověka."
ANDĚLSKÁ KŘÍDLA, ZLATÁ SRDÍČKA, KRUHOVÝ KORÁLEK S KAMÍNKY - další dárky od přítele. Historicky první místo na náramku bylo pro romantický a elegantní korálek se zlatými srdíčky obdarovaný z nekonečné lásky, a postupně k němu přibyl kruhový korálek s kamínky vyjadřující nekonečnost a koloběh života, a protože je od přítele, tak si představuji naši společnou jednotu a sílu, která je vždycky potřeba.
Moje víra v něco nadpřirozené, duchovní spočívá hlavně v andělech strážných, kteří se nacházejí všude kolem nás. Každý z nás má toho svého i když ho nevidíme. Andělská křídla mi pomáhají a ochraňují před zlem a perlička už odjakživa přináší více lásky a štěstí. Perla sama o sobě je symbol ženskosti, krásy a rafinovanosti.
A když jsem vzpomínala to štěstí, kterého je v životě určitě hodně a každého si nejednou najde, tak 
k víře, naději a lásce ČTYŘLÍSTEK uzavírá právě symbol štěstí. Ještě jsem kdysi slyšela nebo četla(?) nevím přesně, že symbolizuje čtyři živly - oheň, vodu, zemi, vzduch, které k životu každý jeden z nás potřebuje. A já že jsem vyrůstala na vesnici, tak tady ve městě mi chybí ten pravý kontakt s přírodou, který je u mě důležitý hlavně kvůli klidu a uvědomění se. 
Předposledním přívěškem na náramku je MODRÉ OKO, já mu říkám boží oko, které má pro mě vyšší moc a symbolizuje, že všechno zlé co mě v životě potká, je nakonec k něčemu dobré. Tento talisman mi taktéž vždycky připomene povedenou a krásnou dovolenou v Řecku, kterým jsem tam byla obdarovaná. 
Náramek uzavírá korálek MOTÝL, který nám s přítelem symbolizuje znovuzrození našeho vztahu a zároveň vysvobozuje od parazitů a dává pocit volnosti a lehkosti. Věřte, tento pocit je k nezplacení.
Co bych chtěla určitě doporučit je pořízení BEZPEČNOSTNÍHO ŘETÍZKU, který je umístěný na koncích náramku a při jeho sundání zabrání právě ztrátě jednotlivý korálků. Z osobních zkušeností mi korálek nejednou vypadl, takže pokud přemýšlíte zda řetízek pořídit nebo ne, rozhodně neváhejte. 
Teď by mě zajímalo.. Jaký je váš názor na PANDORU?
Vlastníte nějaký šperk této značky? Případně máte některý korálek či přívěšek stejný co já?


 Delší příspěvek o Pandoře, kratší o ouftitu. Úmyslem bylo nafocení náramku přímo na ruce v outfite, ale fotky se nepovedly, tak přidávám aspoň detaily jednoho podzimního outfitu s kožichem.
Sehnat šedé kozačky nad kolena bylo naprostým oříškem, ale před měsícem se mi to povedlo a během měsíce jsou k sehnání i na mém oblíbeném Botovu. Tento styl semišových kozaček se hodí spíše na podzimní období, působí luxusně a jsou nečekaně pohodlné. Co se mi velmi líbí, že na horní části sáry jsou kozačky doplněné o šňůrky, kterými se dají stáhnout a přizpůsobit každé noze. Vysoké boty či vysoké kozačky nad koleno vždycky prodlouží nohy, a proto jsem si k ním dovolila obléct oversized volánkové šaty, které dodávají ten správný mladistvý vzhled.

 Kožich perfektně sedí k džínám či oblíbeným koženým kalhotám, ale tady můžete vidět i jiné ležérnější provedení.  Základem celkového looku je jednoduchá šedá barva, a právě tento odstín se mi povedlo rozbít pestřejším odstínem kožichu, který vypadá dobře ležérně otevřený i zapnutý, evokující to nejteplejší zachumlání. Jak se vám tento outfit líbí? 

Šaty, Kozačky R.Polański, Kožich PepeJeans, Kabelka Louis Vitton, Klobouk Stradivarius,
Prsten Top Time, Hodinky Michael Kors, Náramek Pandora

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Ten outfit je neskutočný! Neviem prečo, no pripomenul mi Alicu v krajine zázrakov ♥ Naozaj pekné fotografie a náramok je tiež super! ♥

    ♡ Soaphoria G I V E A W A Y ♡

    OdpovědětVymazat
  2. Vcera jsem si objednala bezove. Doufam, ze brzy dorazi. Moc se mi outfit libi. Pandoru sice vlastnim, ale nejsem z ni az tak unesena...no mozna to teprve prijde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,chtěla bych se zeptat na kozačky z botova. Jak vypadají?Jsou hezké?objednala jsem si šedivé ale jsem na dovče a zajímalo by mě jestli vypadají na noze dobře :) Děkuji

      Vymazat
  3. Me (vyjimecne) outfit neoslovil vubec :( je na me takovy nejaky moc/prilis. Svou Pandoru miluji a ocenuji na ni to kouzlo, ze koralky dostavam od svych blizkych a diky nim vim, co si o mne "mysli" a jak me chteji vystihnout :) Prijde mi skoda si kupovat privesky sam a kdyz uz, tak bych si je davala asi na jiny ( treba kozenkovy naramek). Opravdu si potrpim na ten vyznam a prave co mam od koho :) Jediny privesek, u ktereho jsem si nejak nevsimla historie - kvetovany klip? Bud jsem to prehledla, ale zkratka jsem o nem nic nedocetla :) Ctyrlistek pro stesti mam taktez a moc se mi libi! Obdivuji motyla, ten je opravdu krasny a stejny mame i strevic, ale ja ho mam ve stribre - musim ale podotknout, ze se mi vic libi ten novy posazeny kaminky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se ten outfit vůbec nelíbí, ale to nemyslím ve zlém - nemám ráda zvířecí vzory, takže pro mě to asi udusala ta kožešina :) Kozačky jsou ale skvělé!
    A Pandora je celkem hezká a zajímavá věc, ty máš navíc všechny ty přívěšky hezky promyšlený, to se mi líbí :) Na mě je to zatím ale trochu drahá sranda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja prave pandoru koupila a jsem z ni paf :) bojim se, ale ze mi to nadseni za chvilku odpadne :D :( mam zatim jen klip srdce a bezp.retizek a sisku se stuhou :D a samozrejmne naramek :D

    OdpovědětVymazat
  6. to je bozi jak ma kazdy koralek svuj pribeh!

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezký článek :) krásně jsi popsala svoji pandoru a kozačky nad kolena jsou top :)

    OdpovědětVymazat
  8. Celkový outfit je veľmi pekný, čižmičky sú top. Jedine čo na mňa pôsobí rušivo je práve ten náramok Pandora kombinovaný so zlatými hodinkami... Buď vymeniť hodinky za strieborné, alebo zvoliť iný náramok. Šedá je ale studená farba, kombinovala by som tie kozačky so striebornou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlato a stříbro k sobě jde vždycky,vždycky ;) jen spíše ten styl hodinek ne :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky