Necessity

Krásný začátek nového týdne všem!
Kozačky nad kolena jsou v mém botníku nezbytnost, mám je několik a jsem s nimi opravdu nad míru spokojená. Nejenže jsou v posledních letech velkým trendem,  či luxusním, někdy i sexy kouskem, ale z důvodu univerzálnosti - jsou lehce kombinovatelné a hodí se ke všemu. Když tak přemýšlím, dá se s nimi perfektně experimentovat, kozačky nad kolena se hodí jak k elegantnímu oblečení, a pokud zvolíme kozačky bez podpatku, tak se dají kombinovat do sportovního stylu.  Věřím, že i vy máte aspoň jedny boty v tomto stylu, protože se hodí vždycky. Já je prostě miluji ❤️ 


Na blogu jste mohli už pár outfitů vidět a v dnešním příspěvku vám přináším další. Koženkový křivák s kožešinou může vypadat lehce rebelsky, ale rudé elegantnější kalhoty s halenkou, celkový outfit vyzdvihuje do elegantního stylu. Semišové vysoké kozačky nad kolena povyšují všední outfit na dokonalost. A co se týče barevné kombinaci, zde můžete vidět typické barvy podzimu.









Kozačky Botovo, Kalhoty Orsay, Halenka a Křivák Módní Fashion Bazar, Kabelka Michael Kors,
Šperky Storm, Pandora, Swarovski

Mějte se krásně ❤️

FACEBOOKINSTAGRAMMÓDNÍ BAZAR

Komentáře

  1. Tobě sluší všechno :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem je moc chtela , ale bohužel mam az prilis hubene nohy a tak mi všechny nehezky odstavaji :( každopádně tobe úžasne padnou:) moc hezké !

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky