Bodycon Midi Dress in Winter

Je určitě hodně žen, které na šaty nedají dopustit ani v chladných měsících roku, mám pravdu? Tyhle šaty se dají nosit nejen v teplejším období, ale i v zimě, jsou delší, mají stojáček u krku, díky univerzální barvě se perfektně kombinují a jsou vhodné na jakoukoliv příležitost. Bodycon střih u šatů miluji, a pokud jsou v midi délce, tak to je nejvíc. Tento okouzlující střih nejen krásně kopíruje siluetu, zvýrazní pas, ale můžete v nich vypadat skvěle, i když nemáte zrovna modelkovské míry. Přes šaty můžeme nosit kožešinové vesty, kožichy, plédy a velké pletené šály, kabáty. Jelikož venku bylo příjemně a já jsem se víceméně pohybovala autem, oblékla jsem koženkovou bundu ladící se šátkem.
Mám období, kdy šperky (myšleno spíše náhrdelníky) nenosím, kromě náušnic, prstýnků, hodinek, či náramku Pandora, proto jsem dnešní outfit ozvláštnila převázaným šátkem u krku, který už mi dlouho ležel zapadlý v šuplíku. V předešlém příspěvku jste si jistě všimli tohoto luxusního doplňku, kterým jsem rozzářila kabelku. A moje otázka zní, u kterého outfitu se vám více šátek líbil? A vůbec, na jaké způsoby nosíte takový doplněk (pokud nosíte)?
Kozačky Sergio Todzi, Bodycon šaty, Šátek Louis Vuitton, Bunda Bershka, Kabelka Prada


A pokud chceš vánočním dárkem obdarovat sebe, maminku, přítelkyni, kamarádku..,
zapoj se a vyhraj dekorativní kosmetickou kazetu. Pozor!! Už dneska o půlnoci soutěž končí!

Mějte se krásně  ❤️ 

Komentáře

  1. Asi ani neexistuje praktičtější módní doplněk, pro chladné dny, než je šátek nebo šála. Vždy je dokonalým kořením outfitu, které navíc zahřeje ne jen na duši.

    OdpovědětVymazat
  2. To já šaty nenosím převážně vůbec, s mou postavou by na mně vypadali divně. Kamarád mi ale přesto říká že na žádné ženě šaty nevypadají divně pokud si je umí vybrat, až mi navrhne takové které by mi sedli tak mu budu věřit :D

    OdpovědětVymazat
  3. Elegantní, sexy.....Tyhle šaty se už na Fashion bazaru nedají sehnat, že? Líbily by se mi moc. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napis mi soukr.zpravu ci email a na satech se domluvime :)

      Vymazat
  4. šaty u mě nechybí v žádném ročním období a i šátky nosím velmi ráda :)

    krásná bundička

    Puntíkatý blog – DIY: vánoční přání

    OdpovědětVymazat
  5. Incredible dress!! You look amazing!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. na tak krásné postavičce by byl i pytel luxusní kousek, ale tyto kousky co máš, včetně kabelky jsou boží :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky