Grey&Blue

Krásný večer všem!
Úvodem se vás zeptám milí čtenáři, jak se máte? Já se hlásím s novým článkem až po týdnu. Bohužel, s přítelem nás skolila ošklivá chřipka s hodně nepříjemným kašlem, takže nebyla možnost focení nových outfitů apod. Týden jsem se starala o přítele já a další týden jsme si to vyměnili. Tímto chci taky říct, že zdraví je v životě to nejdůležitější, je potřeba na to myslet, protože tak v zrychlené době, kor ještě před Vánocemi si to vůbec neuvědomujeme. Pokud vymýšlíte a děláte si těžkou hlavu z dárků pod stromeček, není potřeba se zbytečně trápit. I každá maličkost potěší pokud je rodina pohromadě a hlavně zdravá.


Konečně mezi lidmi, konečně focení outfitu, řeknu vám, chybělo mi to. Počasí je nějaké takové pomatené, chladné, sychravé, upršené, vítr fouká, ale dneska vykouklo i sluníčko. Já jsem byla venku jenom na chviličku, přebíhala z auta do baráku a k tomu přizpůsobila i tento pohodlnější a ležérnější look. V hlavní roli je výraznější hřejivá kožešinová vesta, která je ideálním řešením pro takové chladnější období. Doladila jsem ji s pohodlnými kozačkami a úzkými džínami.
Co nosíte teď nejraději vy? :-)







Kabelka Prada, Kozačky R.Polański (eobuv.cz), Džíny Zara, Tričko Módní Fashion Bazar,
Vesta Ebay, Hodinky Daniel Klein

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Člověk si obvykle uvědomuje co měl, až v momentě, kdy o to přišel. Ztráta zdraví,l ásky a přátel nebo svobody je to nejhorší, co se nám může stát. Podzim má málo kdo rád, ale je to podle mě nejlepší doba k zamyšlení a bilancování, popřípadě nápravě toho, co jsme doposud neudělali.
    Konec dobrý, všechno dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší =) Hlavně že jste se z toho dostali, taky teď mám trochu složitější období, tak se to snažím nějak ustát, ale je to náročné. Náladu mi zlepšuje alespoň tvůj blog =)
    Tereza =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně ještě nedostali, ale věřím, že už doznívá :-) Ať je i u tebe lépe, těší mě, když ti mé řádky zpříjemňuji podzimní období :-)

      Vymazat
  3. Nedala bys prosim presny odkaz na vestu ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz zde: http://www.ebay.com/itm/151851834117?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=451047115759&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
      Ale upozorňuji, že jsem na zásilku čekala přes měsíc a kromě pošty uvedené na stránce, jsem platila i clo, 560Kč.

      Vymazat
  4. Dokonalá vesta, sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi neuveritelna:) zkombinovane krasne, hlavne se mi libi vesticka
    Zuza

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa mi páčia čižmy :3 :)


    GIVEAWAY O SKVELE CENY NA BLOGU
    http://nicolettelear.blogspot.com/2015/12/giveaway-time.html


    Nicolette Lear

    OdpovědětVymazat
  7. chřipka je nepříjemná záležitost, tak jsme ráda že jsi (jste) zpět :)

    nádherné kozačky, neustále po nějakých nad koleno také pokukuji :)

    Puntíkatý blog – Co ještě…ještě pod stromeček?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky