Winter Basics Outfit

V dnešním příspěvku vám představuji jeden z mnoha zimních looku, v kterém se budete cítit příjemně, teple a pohodlně. Dá se říct, že tento outfit se skládá i ze základních kousku oděvu, které by neměli chybět v šatníku každé ženy.
K zimě jednoznačně patří černý kabát, který by měl být slušivý, nadčasový a univerzální k nošení v každém stylu. Co si budeme říkat, najít dobře padnoucí zimní kabát dá někdy hodně úsilí, mám pravdu? Já vlastním dva černé kabáty, první mám už několik let, je spíše elegantní a tento na fotkách jsem zakoupila letos. Zaujal mne materiálem a univerzálností, protože se hodí jak na slavnostní příležitosti, tak i na denní nošení. Na postavě sedí velice dobře, lehce kopíruje ženskou linii a pásek v pase dodává šmrnc a styl. 
Umíte si představit zimu bez pořádného svetru? Já tedy ne. Mám jich doma několik - dlouhé, krátké, na zapínání, klasické pulovry, hrubé pletené, v oversized střihu, přímo na tělo, s motivem i bez. Svetr je neskutečně variabilní, krásně se kombinuje a dá se nosit na každou příležitost. Přímo tento kousek, který vidíte na dnešních fotkách je úžasný v tom, že ho můžete nosit všude a bude slušet vždycky. Obléct k němu můžete sukni, džíny, elegantní kalhoty. Jeho variabilita - k nošení jako klasický svetr, taky jako rolák, trošku odvážnější styl: nechat odhalené jedno rameno.
Pokud řeknu, že mám vysoké kozačky na podpatku vhodné i na pochůzky po městě apod., nejde ani uvěřit. Ale tento střih kozaček je důkazem! I když jehlové podpatky zbožňuji, ale více- méně jsou nepohodlné. U těchto kozaček můžete vidět široký, vyšší podpatek, který nejenže je příjemný na chození, ale také elegantní a díky vysokému střihu nad kolena dodává celkovému vzhledu ten správný sexepeal. Ano, černé jsou základem, to má snad každá žena, ale jak jsem psala v předešlém příspěvku, šedá je nová černá. Šedé kozačky jsou bezvadné, perfektně se kombinují a nosit je můžete všude, určitě doporučuji.
Boty R.Polanski(eobuv.cz), Kabát a džíny Zara, Svetr Módní Fashion Bazar, Kabelka Ebay, Šátek LouisVuitton, Šperky Swarovski, Michael Kors

Jak jste na tom vy se základními kousky na zimu? Máte to podobně jako já nebo upřednostňujete jiné (jaké)? :-) 

A opět připomínám rychlou předvánoční soutěž o kazetu dekorativní kosmetiky.

Mějte se krásně  ❤️ 

Komentáře

  1. Wow ty kozacky vypadaji perfektne.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Vzdycky krasna a upravena, i jako dneska v klobouku, potkala jsem te na Tr.Miru!
    Simona

    OdpovědětVymazat
  3. Vždy, když je někde zmínka o pohodlných botách na podpatku, jsem za to rád. Podpatky vždy každý outfit a ženu jako takovou doslova vyzdvihnou, ale právě kvůli prakticnosti se jich většina žen vzdá, což je velká škoda. Přitom to jde. Váš blog by měl být povinnou četbou/příručkou dívek na všech středních i vysokých školách ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky