FREEDOM

Jak jste si jistě všimli, mezi moje oblíbené zimní outfity patří i různé experimenty a kombinace s kabátem. Tento dnešní look je všehochuť. Elegantní i volnočasové prvky a k tomu kotníkové boty na vysokém podpatku. Nejenom v životě, ale i v módě mě velice baví svoboda. V životě nedávám důležitost na nějaké určité příkazy, diktáty.., protože vždycky udělám to, co chci sama.
Samozřejmě ráda se podívám i přečtu o módních trendech, které nám ukazuji nějaký směr, každopádně si z toho vezmu to, co je mému oku sympatické a kladu důraz na můj osobní pocit. Jinak řečeno, nosím to, co se mi líbí a v čem se cítím nejlépe.
Jak to máte vy s módními trendy a všeobecně s oblékáním? Nosíte to, co se líbí vám nebo necháváte se ovlivnit okolím? :-)
Boty Botovo, Kabelka Furla, Klobouk H&M, Rukavice Gate, Kabát Mango, Košile F&F,
Kalhoty, Svetr Módní Fashion Bazar


Mějte se krásně a připomínám BLUE CARDIGAN GIVEAWAY ❤️ 


Komentáře

  1. Nádherný kabát, kabelka ale hlavně úžasná barva klobouku! :-)

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klobouk jsem si pořídila při poslední návštěvě z Německa, a k tomu byl ve slevě :) Pěkný a levný = dvojnásobná radost :) Děkuji.

      Vymazat
  2. Krásný outfit, taky se koukám na módní trendy, ale vybírám si právě to, co se líbí mě. Nemusím mít za každou cenu vše, co je in :).

    OdpovědětVymazat
  3. být otrokem toho co zrovna "frčí" nemá smysl, každopádně taky se ráda kouknu co je v módě, zhodnotím co je pro mě nositelné či ne, ale zrovna jsi mě přesvědčila, že si jdu koupit klobouk, v létě je nosím, tak proč ne v zimě:o) jinak krásný kabátek a klobouk!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme to podobně :) A co se týče klobouku, já je nejraději nosím právě v zimě :)

      Vymazat
  4. Ten klobúčik by som brala hneď. A kabelka sa mi veľmi páči. Dodáva šťavu celému outfitu ♡

    ♡ Agent Provocateur ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klobouk nedám :))) jj..barva kabelky je sladká, na jaro i léto bude ideální.. :)

      Vymazat
  5. Je to takový myšmaš, ale co, je to záměr, pokus a hlavně svoboda udělat si to po svém. Mně vždy fascinující Vaše boty, které i v zimě nosíte na vysokém podpatku. Kolik toho, zhruba, za den nachodíte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to tak bylo myšleno :) Pokud mám podpatky, nachodím méně..spíše se pohybuji autem.. :)

      Vymazat
  6. Pěkné, mně se to moc líbí. Ta růžová to krásně rozzářila. Nevím proč, ale poslední dobou mám nějak ráda růžovou barvu (nehty, rty, doplňky), přestože v zimě jsem spíš na tmavou červenou a tak :)

    Simple living: Chia snídaně ve skle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme to podobně s tou růžovou :) Letošní zimu jsem na nehtech měla jednou, už nějakou dobu preferuji nude a růžové odstíny :) Sem-tam rudé :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky