ADIDAS SUPERSTAR

Chceš být SuperStar? Tak si prostě musíš pořídit Adidas SuperStar.
Ale ne, nikoho nenutím, protože každý si najde to svoje a stejně je to i s pohodlnou obuví. Přiznám se, že v botníku mám několik tenisek, nejvíce conversek a přišel čas na menší změnu. 
Nike a Adidas se poslední dobou neuvěřitelně předhánějí, kdy každý kousek těchto značek má něco do sebe. Když jsem si zkusila tyhle Superstary, bylo rozhodnuto. Taktéž mi proběhlo myslí, kdysi před x lety, ani nebudu říkat přesné číslo, protože ten čas letí neuvěřitelnou rychlostí, jsem si právě první černobílé klasické Adidas Superstar pořídila z první lepší brigády, a taktéž to byl kdysi můj první dražší úlovek do mého botníku, to bylo radosti. A stejně příjemný pocit mám i teď při procházení se v těchto bílých a lehce kombinovaných  Adidaskách. Takže každý kdo ocení hlavně pohodlí, přináším tip na perfektní nákup, z kterého budete mít obrovskou radost.
Boty ADIDAS SUPERSTAR / Kalhoty zde / Rolák H&M / Cardigan GATE / Bunda CALLIOPE / Kabelka ELEGA / Hodinky STORM / Šperky PANDORA, TOP TIME, SWAROVSKI




Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Adrianko, to je pecka. Máte překrásnou postavu. Adidas superstar byly i mé první dražší tenisky :-) a Elega ach ta je též super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát :) Móda či módní trendy se pořád točí dokola :)

      Vymazat
  2. Adrianko,tento model je opravdu uuuuuuzasny.Presne muj styl;)Byly by kalhoty ke koupi?;) Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkujiiiii velice :) Kalhoty bohužel nejsou k dostání, byla to loňská kolekce :)

      Vymazat
  3. Tak to je skoda....I tak proste musum pochvalit Vas styl i postavu;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky