CULOTTES

V historii mého blogování naleznete několik outfitů se širokými sukněmi v midi délce, či širokými dlouhými kalhoty. Tento styl je mi velice blízký a cítím se v něm krásně.  Pokud tak nějak sledujete i zahraniční módu, tak před dvěma či třemi lety jste určitě narazili na "culottes" - jsou to tzv. kalhotové sukně či široké kalhoty v délce pod kolena. Moje první reakce při zahlédnutí těchto kalhot byla zvláštní až negativní. Vím, že tento trend se nosil v 30. letech, pak v těch šílených osmdesátkách a přiznám se, že i kvůli tomu mně to neoslovilo. Ale když se člověk nejvíce něčemu vyhýbá, tak zákon schválnosti či přitažlivosti zafunguje  na stoprocent a nevyhnete se.
V letošních výprodejích v Zaře jsem narazila na podobný kousek, který vám brzy určitě předvedu v jiné variantě, a právě tehdy se to ve mně zlomilo a tento styl kalhot si mě maximálně získal. Jsou komfortní, praktické jako kalhoty, ale elegantní, ženské i odvážné jako sukně. Ideální na nošení přes den, ale současně s nimi vykouzlíte i skvělý večerní outfit. Záleží především na volbě materiálu a doplňků. Pokud nejste ještě pro ně úplně rozhodnuta nebo nevíte jaký vzor, či odstín zvolit, určitě vsaďte na černou klasiku, kterou vám i já dneska představuji.
První kombinace černých culottes je určená k nošení na podvečerní schůzky či večerní akce - návštěva kina, dobrá večeře s přítelem, módní přehlídka, party... Kabát jsem obměnila za nadčasovou koženkovou bundu v krásné pudrovo-růžové barvě, která už poukazuje na přicházející jaro. Snad se ho brzy dočkáme! 
Na takové akce jsou samozřejmosti boty na podpatku a do ruky vzít pouze malou kabelku či psaníčko. 
Počasí venku ještě není jarní, tak cluttoes jsem zkombinovala s velbloudím dlouhým kabátem, elegantní krémovou halenkou a dovolila jsem si vzít lodičky na vysokém podpatku, které ještě více poukazují na odvážnější střih kalhot. Tento druhý outfit se hodí více na denní nošení, do práce, obchodní schůzky a pod.
Který z outfitu je vám bližší?
A vůbec, najde si tento oděvní  kousek místo ve vašem šatníku nebo nejste jeho příznivcem? 
Rada pro vás -  nebojte se, pro každý typ postavy se dá najít ten správný model, který se přizpůsobí i stylu šatníku každé z nás. 
Boty zde / Kalhotová sukně zde / Halenka GATE / Kabát PIETRO FILIPI / Koženková bunda zde / Kabelky FURLA, LOUIS VUITTON / Klobouky zde / Šperky MICHAEL KORS, SWAROVSKI


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Pěkné, s Furlou hravější, ale nejvíc se mi líbí kabát od PF!

    OdpovědětVymazat
  2. Furla <3 S ní je to moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit s Furlou se mi líbí také víc :) Thumbs up!

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné, ženské, elegantní, hravé, sexy - fakt super outfit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě rozhodně ten první (večerní) outfit, vypadá to naprosto úžasně :)
    Tyhle kalhoty se mi na všech moc líbí, ale ještě jsem nenašla žádné ideální pro mě ;) tudíž mohu stále jen obdivovat okolí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, nějaký ten kousek bude časem i u tebe :) Děkuji, barvičky prvního outfitu pestré, jarní, tak ať už i jaro je tady :)

      Vymazat
  6. V podstatě tě nesnáším, protože když některé kousky vidím v obchodě, tak bych o ně ani okem nezavadila s tím, že to mi přece nemůže slušet, není to můj styl atd., pak je vidím oblečené na tobě a okamžitě je začnu shánět, protože na tobě to vypadá božsky a nemůžu odolat :D krásné jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  7. Wonderful style! Those pants look very chic and elegant!! You look incredible and your legs look amazing!! :) Great work!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky