CHIC

Po delší době jsem oblékla tyhle elegantní široké kalhoty, které jste už tady v minulosti mohli vidět (zde).  Konkrétně tento střih kalhot se opět nosí a musím říct, že bylo na čase! Nejenže jsou elegantní, chic, ale taktéž hodně pohodlné a příjemné na nošení. V létě se těším na lehčí materiály, protože široké nohavice jsou ideální i do horkých letních dnů a navíc dokážou s přehledem skrýt větší zadeček i širší stehna, takže se hodí na jakoukoliv postavu. Do elegantního stylu jsem zvolila i košili s vázačkou a pro zasloužený obdiv jsem  přidala klobouk. A co jiného vzít na nohy, než vysoké podpatky, které pokaždé pozvednou jednoduchý outfit.
Kožešinová vesta taktéž není mým novým kouskem, ale v posledních dnech teploty jsou nižší a kabáty či teplé bundy už mi lezou krkem, takže perfektním a ideálním oděvem pro zpestření celkového outfitu může nahradit právě táto nápaditá kožešinová kráska. Je to kousek, který se dá nosit jak v zimě taktéž, na jaře či na podzim, je hodně oblíbeným a populárním módním oděvem, řekla bych, že patří i do základních kousku dámského šatníku. Jak se vám celkový look líbí? :)
Boty zde / Vesta PEEK&CLOPPENBURG / Košile GATE / Klobouk a vázačka zde / Kabelka LA BORSA / Šperky SWAROVSKI / Hodinky MICHAEL KORS


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Luxusní vršek, i podpatky, ale pokud vidím dobře, tak bych ty silonky už vynechala, tak nějak mi to kazí celkový dojem, ale já jsem zase taková anti-silonková, tak je to asi tím. Krásná kožešinka, lodičky, kabelka i košile, i kalhoty, já bych vynechala i ten pásek. Celkově super!
    sophie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam silonkove hrubsi ponozky, venku bylo chladno a myslim ze to vypada lip nez bez. Na kalhotech pasek nemam, to je vsita krajkova vsadka, mam k nim i vesticku, dohromady to taky vypada dobre :)
      Kazdopadne dekuji za pekny komentar a nazor :)

      Vymazat
  2. V zásadě hezká kombinace, ale ta kožešinová vesta nemá žádnou “módní“ přidanou hodnotu. Je sice svým způsobem originální, ale bez ní by to vypadalo, řekl bych, rozhodně lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kazdemu se libi neco jineho. :) Treba prave ta kozesinova vesta rozbiji jednoduchost a osvezi celkovy outfit, dle meho.

      Vymazat
  3. Ta vesta je naprosto boží ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. opravdu moc hezký outfit, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky