Pařížanka

Ráda sleduji módní styl Francouzek hlavně z důvodu originality a ležérní přitažlivosti. Tento styl je mi blízký i svou elegantností, šarmem a správné jiskry, to jsou vlastně i jediná pravidla, které Francouzky dodržují. Základním znakem šatníku je hlavně jednoduchá barevnost, různé výrazné barvy či vzory francouzské ženy nosí pouze na doplňcích. V jakém stylu se cítíte nejlépe vy? 
Klobouky nosím s oblibou, nejenže se v nich cítím  dobře, myslím, že mi i sluší, ale hlavně jsou úžasným společníkem při nedbalém vzhledu účesu.  Pokud nemám čas na úpravu vlasů, skoro pokaždé to řeším kloboukem. A víte, že většina Francouzek nosí stále rozpuštěné vlasy a schválně si dělá rozcuchaný účes? Pokud se vám někdy zdá, že vypadáte, jak kdyby jste právě vstaly z postele, není co řešit, a stačí si říct: "Dneska budu za Francouzku" :) To byl i můj dnešní případ.

Tento dnešní styl je mi nejbližší ze všech. Kombinace ležérních džínů - boyfrienduů a vysokých podpatků je geniální.  A ty dnešní louboutinky nejenom že mají premiéru, ale vypadají bezkonkurenčně. K tomu doladěná klasická bílá košile, psaníčko a nesmí chybět ani výraznější rtěnka. Boyfriendy samozřejmě nejsou ideálním kouskem do kanceláře, ale takto můžete vyrazit  na párty, do města, do baru, na nákupy.. Prostě jsou typickým kouskem volnočasové módy.  
 A v jaké kombinaci se vám boyfriendy líbí nejvíce?
Boty CHRISTIAN LOUBOUTIN / Džíny AMISU / Košile, kabát, klobouk zde /
Kabelka, pásek LOUIS VUITTON / Hodinky MICHAEL KORS / Šperky SWAROVSKI

Přeji krásné jarní dny a příjemný zbytek dnešního svátku 



Komentáře

  1. Úžasné, neotřelé, sexy....Dokonalost! Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Barevně sladěné pěkně, u těch bot bych ale možná oželel, byť nenápadnou, červenou. Kloubouk fajnový, stylový. Ještě co se těch barev týče, tak mi to přijde takové podzimní (to už jsem tady někomu psal, takže možná to je teď módní, nicméně na mě to působí chladným, větrným podzimem). Co bych ale vytkl, jsu ty džíny. Roztrhaný styl dobrý, ale ten střih?? Na mě to dělá dojem, že to opticky strašně zkracují nohy a na nějakých fotkách dokonce rozšiřují. Osobně mám rád dlouhonohé holky, za kterými se rád otočím, nicméně ty jsi to těmito džínami naprosto zazdila. Teoreticky podpatky by to mohly ještě zachránit, ale v tomhle případě ne. Nevyvracím tvůj styl a vkus, ale máš zde mnohem, mnohem lepší outfity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V den focení bylo i takové "podzimní" počasí, foukalo i pršelo :) Právě tento střih džín mi vyhovuje hodně, nejvíce pohodlný a neřekla bych že zkracuji nohy, díky podpatkům jsou delší, možná špatný uhel při focení. Příště se třeba bude líbit více :) Každý názor si vážím a respektuji :)

      Vymazat
  3. Podzimni, nepodzimni, tak tohle je pecka! A velka zavist na louboutiny! Nevidi se takovy outfit kazdy den a navic na krasne zene! Klobouk dole i pred fotografem. Adri, skoda te v CR. Verna ctenarka Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář. Mému fotografovi velké DÍKY :)

      Vymazat
  4. Krásné fotky :-) pěkné lodičky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Na to jaké bylo venku ošklivé počasí, tak fotky se mi líbi moc :)

      Vymazat
  5. Džíny to totálně zazdily :-(, ale kabát, klobouk, boty super! Stella

    OdpovědětVymazat
  6. Já stále váhám jestli tento styl džínů nosit či ne, leží mi přesně ty samé ve skříni...... k lodičkám bych si netroufla, ale k teniskám možná ano? Co takhle nějaký inspirující outfit ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není potřeba váhat, stačí před zrcadlem kombinovat :) Určitě něco bude příště :)

      Vymazat
  7. Na mě to spíš působí trochu východním směrem..., boty na jehle, LV, pásek laděný s kabelkou ve stejné barvě i značce...Barevně se mi to líbí, i ti to jde hezky k pleti, nejsi v tom utopená, to dávám palec hore:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Baru :) i mne se to zda barevne fajn a hlavne v takovem barev.provedeni se citim super :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky