I Love Heels

Lodičky jsou nejrozšířenějším typem dámských bot, jsou taktéž velice elegantní, praktické a určitě nesmí chybět u každé dámy v botníku. Mohou se nosit každý den - do práce, pro volný čas a samozřejmě do divadla, na svatbu a na různé společenské akce. Co je nejúžasnější - tento styl bot se hodí opravdu ke všemu (nosí se i k teplákům, no tento trend se mi absolutně nelíbí).
V dnešní době se dá vybrat z hodně široké nabídky těch nejrůznějších kousků dle našeho stylu.
V tomto článku vám představuji několik nových úlovků v mém botníku. Všechny jsou stejné značky United Fashion, pořízené z oblíbeného eshopu botovo.cz. O této konkrétní značce jsem se v minulosti rozepisovala, ale nedalo mi to zopakovat znovu a představit několik dalších krásných bot, protože jarní počasí si o to naprosto říká. Asi nebudete překvapeni, všechny boty mají vyšší podpatek, ale komu by se líbil podpatek nižší, může se podívat do nabídky eshopu a určitě vybere.

Jako první model můžete vidět vysoké lodičky na širším podpatku, díky kterému jsou boty stabilnější a lépe se v nich chodí, hlavně u nás po kostkách. Všeobecně je známo, že podpatky ženě zvednou sebevědomí, zeštíhlí postavu, vytvarují krásná lýtka a taktéž působí na okolí krásnějším až sexy dojmem. Jarní korálová barva byla u mně jasnou volbou, protože právě tento odstín jsem v mém botníku střádala.
Ani s dalším kouskem nebudete nudná, i když jsou lodičky v barvě nude. Špičatá přední část, vysoký jehlový podpatek a styl, který najdete jedině u značky United Fashion Vám zaručují strávené výjimečné okamžiky v dobré společnosti. Určitě v nich  zazáříte na nějakém večírku nebo s přítelem na večeři, či prvním rande. Osobně je moc nedoporučuji na celodenní nošení, ale kdo je větší blázen do bot, tak věřím, že to zvládne.
Dále se podívejme na jarní růžovou barvu vysokých sandálu, které dělají sexy dlouhé nohy až do nebe. Pokud si moc netroufáte na sandály, kvůli tomu, že kotník a nárt není pevně uchycený, tak právě tento styl bot je opakem. Sandálky mají přehozy v oblasti nártu, taktéž zavazování v zadní části a díky tomu je noha pevně opásána a neklouže. I když je podpatek vysoký, je hlavně stabilní a dá se v nich bezproblémově chodit i delší dobu. Tady vsadíte stoprocentně na eleganci, ženskost a jedinečnost.
Třásně se budou jistě držet na módní špičce ještě nějakou tu sezónu a v mém šatníku či botníku to nebude jinak. Už několik oblečení či bot s třásněmi znáte z předešlých postů a ani tentokrát vás o to neochudím. Dokonalou dvojku tvoří třásně hlavně se semišem. Pokud hravě zvládnete chození na vysokých podpatcích, tak ani u těchto sandálků v neutrálních odstínech to nebude jinak. Mají příjemně měkkou vnitřní stélku, takže se dá v nich vykročit na kávu s přítelkyněmi, po nákupech či zvolit na večerní akce spojené s tancem. Třásně jsou nápaditým doplňkem, tak je na každé z nás, v jaké barvě sandálky zvolit.
Sháníte boty hlavně na párty nebo chcete vypadat zatraceně sexy? Tak tyhle rudé extravagantnější sandálky jsou jednoznačným favoritem. O pohodlí se asi tady moc rozepisovat nebudu, ale na druhou stranu jsou lehounké a díky řemínku kolem kotníku nebudete mít strach z nepříjemných otlaků. Díky výrazné barvě se dají bez problémů dokombinovat s jakýmkoli oblíbeným outfitem. Věřte, že v těchto botách budete za hvězdu v každé společnosti.
Nosíš nejraději placaté boty, platformy, širší podpatky či úzké jehly? Všechny nalezneš na jednom místě na botovo.cz.  A poznámka na závěr: je jedno jak vysoký podpatek nosíš, důležité při chůzí je, vytáhnout se v ramenou, zatáhnout bříško a narovnat hlavu! Hned je na ženě mnohem lepší pohled.
A který kousek z mých novinek se ti líbí nejvíce? 

Mějte se krásně 


Komentáře

  1. Vyzerajú krásne a dúfam, že raz sa na nich naučím chodiť a budem ich nosiť denne. :D:)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy jsem nosila každý den, ale teď to obměňuji :)

      Vymazat
  2. Já ti tak hrozně závidím, že umíš chodit na takových podpatcích, tohle já nezvládám, zvlášť například v Olomouci, kde je to jedna šílenější kostka, jak druhá :/
    Všechny jsou dokonalé, ale kdybych si měla vybrat jedny (nebo dvoje!:D), tak určitě ty čtvrté s třásněmi a třetí, růžové sandálky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v Pardubicích je taktéž sama kostka, hlavně v centru kde i bydlím :(

      Vymazat
  3. Líbí se mi ty první a druhé :))

    OdpovědětVymazat
  4. tie su dokonale, vsetky !!


    http://7bluedots.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Na eshopu mám vždycky problém vybrat, nejraději bych vzala všechny :DD

      Vymazat
  5. Těším se na outfity :)

    OdpovědětVymazat
  6. su super!!! kiezby dodavali aj do zahranicia :-( presne take topanky hladam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám pro tebe skvělou zprávu, mrkni na www.topankovo.sk - je to stejná firma :)

      Vymazat
  7. Na botovo.cz můžeš pořídit i s nižším podpatkem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Opravdu nádherný boty, máš skvělý vkus. Já taky zbožňuji podpatky, chodit v nich umím, ale dlouho to nevydržím. Ve svým botníku mám spíš širší podpatky, platformy nebo klíny - takové mezistupně mezi placatou botou a jehlovým podpatkem kvůli pohodlí nebo tomu šílenému terénu všude kolem.

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi všechny, nejvíce ty první na širším podpatku a skandály růžové. Velice uvitam praktické informace, kterých je vždycky poskrovnu, jakože pevné uvazy kolem kotníku, širší poplatek nebo změkčení stelky. Potom se lépe vybírá a nakupuje pro přítelkyni. Líbí se mi, když je bota atraktivní i běžně nositelna.

    OdpovědětVymazat
  10. Všechny jsou nádherné! Na botovo maj úžasné botky. Můžu se zeptat zda na botovo.cz mají klasické číslování a velikost botek jako velikosti v různých kamenných obchodech? Krásný den. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám někdy 37 a někdy 38, u sandálku volím menší velikost. I když u kolekce United Fashion mám i lodičky menší. Zkuste napsat přímo na botovo, určitě se dostaví odpověď.

      Vymazat
  11. Nadhera!!! �� Neodpustim si jeden prakticky dotaz, zda vam na botovo.cz sedi stejna velikost, jako klasicky v obchode? Jen abych si pripadne nekoupila spatnou velikost. Dekuji.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky