Light Leather Jacket

Kožená či koženková bunda je evergreenem, který by neměl chybět v žádném šatníku. Dá se nosit skoro ke všemu! Černá či hnědá jsou základ, ale světlá či barevná krásně osvěží jarní šatník. Dnešní outfit je taková klasika pro teplejší počasí, takto můžete vyrazit snad kdekoliv. Není ani potřeba mít plnou skříň oblečení, stačí mít několik základních kousků i ve více barvách a mezi sebou se krásně nakombinuje nejeden zajímavý outfit pro různé příležitosti.
Venku bylo nádherné sluneční počasí, tak proč neobléct jednoduchý jarní oděv? Kombinace džín, bílé košile a kožené bundy není výjimečná, ale nikdy neurazí. Já jsem zvolila džíny s dírami na kolenou, klasickou bílou košili a trojbarevné vysoké lodičky. Protože kabelka a pásek má zlaté kování, doladila jsem ve stejném kovu i hodinky a šperky.
I vás upoutal tento krásný náhrdelník? Více o tomto šperku s měsíčním kamenem a o eshopu eppi.cz  se rozepíšu v příštím článku.
Boty a džíny ZARA / Košile RESERVED / Bunda AMISU / Kabelka a pásek LOUIS VUITTON / Hodinky MICHAEL KORS / Náhrdelník EPPI.CZ / Další šperky SWAROVSKI


Přeji krásný začátek víkendu 



Komentáře

  1. Tento outfit se vám moc nepovedl. Kabelka, lodičky a pásek se spolu hrozně tlučou.. Doporučuji ponechat jenom jednu z těchto věcí a doladit k ní zbytek doplňků. Jinak to je inspirace spíš v negativním smyslu a pokud se vám zdá tento outfit naprosto v pořádku, tak postrádáte smysl pro detail.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor, ale musím říct, že tento outfit i kombinace se mi líbí a neměnila bych. Pokud bych něco měnila, snažila bych se udělat z toho už úplně jiný look. Nikomu můj styl či názor, který tady na blogu ukazuji, nevnucuji. Každému se nemusí líbit to, co nosím já, ani to co nosíte Vy.

      Vymazat
  2. Já mám takové jednoduché outfity nejraději. Bundička je parádní a ty lodičky tomu dodávají šmrnc a punc nevšednosti. Moc ti to sluší. Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Takže po pořádku... Barevně se mi to zdá příjemně sladěné. To, že nějaký malý kousek (detail) je trochu odlišný, jsem si u tebe zvykl a myslím, že to obecně dělá outfit zajímavětší, takže není takový monotónní. Džíny fajn, pásek dělá takové zajímavé oddělení od bundy a džín. Doplňky mi přijdou decentní, ne příliš kýčovité, včetně naušnic. Co se těch barevných kombiací týče, musím souhlasit. Je fajn vidět venku také jiné barvy, než béžovou, hnědou, modrou, nebo bílou.
    Zprávař

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Venku máme konečně pravé jarní počasí, tak i na ulicích bude k vidění více příjemných i barevných kombinací :)

      Vymazat
  4. Moc krasny nahrdelnik ;) ja se taky pochlubim mym kouskem. Skoda ze sem nejdou dat fotky. Tak aspon takto - http://www.dioart.cz/sperky-a-moda/nahrdelniky/nahrdelnik-anton-heunis-alexis-alx1-02.html . Jinak moc fajn blog, pridavam do oblibenich. Hanka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky