Red Blazer

Víte, že dámské sako „vymyslel“ v sedmdesátých letech francouzský návrhář Yves Saint Laurent? Právě jemu vděčíme za sexy a elegantní střih, ve kterém žena ukázala svou dokonale ženskou figuru a ne jako když si sako vypůjčila od partnera. Klasické černé je v dámském šatníku nezbytností, ale proč nezvolit i jiné výraznější barvy? Červená barva je v módním světě pořád žhavou stálicí. Tato barva není obyčejná! Je výjimečná, silná, sebevědomá, a takovou barvu je třeba i vědět správně a dokonale nosit. Určitě mi napište pod článek, zda nosíte červené oblečení, pokud ano, ve kterém kousku oděvu se cítíte nejlépe?
V mém šatníku naleznete několik sak. Většinou vyhledávám univerzální projmuté střihy, které se dají nosit kdekoliv. Co se týče délky, jak jsem starší, tak raději nosím delší, protože zakryjí to, co nemusí být vidět a nefouká mi na záda. Před týdnem jsem si na dovolené na Slovensku pořídila dva kousky z Manga, tak určitě se tam podívejte, dá se vybrat z několik střihů i barev. V dnešním looku můžete vidět nepřehlédnutelný kousek pořízený z dřívějška. Sako je výrazné samo o sobě jak barvou, tak i výraznými nárameníky, proto zbytek outfitu jsem volila v neutrálních odstínech. Příjemná jarní košile ozdobená zlatými cvoky a tmavě úzké džíny jsou takovou klasikou. Módní béžové podpatky s vázáním dodávají celkovému looku šmrnc. A po dlouhé době jsem konečně vytáhla i oblíbenou kabelku, která posune celkový outfit na vyšší level. Jak se vám tato jarní kombinace líbí?
Boty zde / Sako, kalhoty ZARA / Košile zde / Brýle GUESS / Hodinky MICHAEL KORS / Šperky SWAROVSKI

Mějte se krásně 


Komentáře

  1. Sako je fakt krásne a padne ti ako uliate. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  2. WOW! Tak to je boží!!! <3 Ta červenááá....áách! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červená je nádherná :) Tobě by sako slušelo taky. Je to tvůj styl, viď? :)

      Vymazat
  3. Love your blazer, such a lovely piece! Liz

    OdpovědětVymazat
  4. Lodičky TOP! Jsou i pohodlné? :)) Ta kabelka to fakt hezky oživila celkovy dojem outfitu. Zítra se podívam do Zary, toto sako nutně potřebuji, díky za inspiraci. Zuza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že jsou až neuvěřitelně pohodlné. Měla jsem je na noze půl dne, při chození příjemné, měkké, jedny z nejpohodlnějších v mém botníku.

      Vymazat
  5. To sako je nádherné! :) Naozaj krásne zvýrazní celý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tentokrát musim smeknout. Tohle se vážně povedlo. Na můj vkus je to přesně to, co od módy očekávám. Takovéto červené ladění může být pro oko hodně křiklavé, nicméně pro přitáhnutí pozornosti jednoznačně ideální. Tmavé kalhoty tu záři trochu tlumí, nicméně je to na místě, jelikož například bílé by už dělali sáčko velice křiklavé, snad až moc. Boty a šperky, jako obvykle neutrálně zaměřené, takže ani neurazí, ani zbytečně nevyčnívají. Červená kabelka jen potvrzuje veškeré kontrasty, možná bych ji viděl spíše dvoubarevnou, kdyby na ní byl třeba bílý úzký pruh. Trochu tam postrádám nějakou barvu, která by tam "vyčnívala", jako máš v oblibě vždy nějakou takovou přidat. Suma sumárum, hodnotím jako povedené :)
    Zprávař

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky