Věčné Šperky

Než se dostanu k dnešnímu příspěvku, chtěla bych se vám poděkovat za krásné komentáře k posledním dvou článkům, na které už vám bohužel neodpovím, ani už je na blogu neuvidíte, protože z nějaké zvláštní neopatrnosti byly odstraněné z blogové šablony. Mrzí mne to.

Poprvé jsem o špercích Trollbeads psala v tomto článku, kde jste měli možnost vidět náramek With Love a rovnou ním přispět na dobrou věc. Podruhé jsem věnovala několik řádků Valentýnské akci, které jsem se účastnila a zároveň jste mohli soutěžit o tento nádherný prstýnek. A na třetí článek se můžete těšit v dnešním příspěvku, kde vám velice ráda představím nové darované i mnou pořízené luxusní šperky. 
V obchodech, na internetu, na ulicích i všude kolem určitě nepřehlédnete krásné oblečení, boty doplňky i šperky. Nevím jak je to u vás, ale myslím si, že k upraveným ženám každý den jednoznačně patří nádherné kousky šperků. Na trhu je jich neomezené množství a je na každém z nás, který nám padne do oka, pro který s láskou sáhneme. A jak se říká, šperků člověk nikdy nemá příliš mnoho! Já jak jsem starší, tak více se mi líbí jednodušší až rafinované kousky, které vydrží dlouho a hlavně budou pořád pupulární a moderní. A přesně takové jsou i šperky značky Trollbeads. Já jím říkám věčné šperky. Nejúžasnější na nich je to, že se dají kombinovat anebo nosit každý samostatně na jiném náramku či náhrdelníku a můžeme si sami vytvořit jedinečné kombinace, které neuvidíme na jiné ženě. Protože každý z nás má právo vytvářet svůj vlastní životní příběh, vyjadřovat se skrze svou vlastní tvorbu, kterou mohu právě být i doplňky - šperky. A právě Trollbeads nám pomáhá být originální a ukázat svůj vlastní vkus.
Jako první šperk, řekla bych, že je to i jeden ze základních kousků, vám představují nový Trollbeads stříbrný náramek Bangle, na který můžete navlékat  různé oblíbené korálky a tak vaši ruku může zdobit jeden náramek nebo si můžete zápěstí ozdobit několika náramky. Jistě jste si všimli, že na jednom náramku mám tři různé přívěšky - korálky, které jsou neuvěřitelně variabilní, protože se dají ještě nosit na prstýnku i na náhrdelníku. 
Můžou se kombinovat dle nálady, zvoleného celkového outfitu, mohou se nosit k různým stylům oblečení. K tomu, aby se korálky po náramku neposouvaly dopředu či dozadu, nebyly v neustálém pohybu, ale aby korálky na náramku krásně a pevně držely, slouží stříbrné brzdičky - stoppery. Jsou nejen praktické, ale taktéž vypadají dohromady velice pěkně. Přívěsky a stoppery nejsou součástí Banglu, je potřeba je objednat zvlášť.
Jsou nejlepším přítelem ženy a nic dámy nepotěší tak, jako unikátní šperk s diamantem. Už odpradávna symbolizují nejenom luxus, ale hlavně krásu a čistotu. Kdo si pořád myslí, že diamanty se hodí jenom na večer, je na velkém omylu. Tady můžete vidět nádherné minimalistické náušnice, základem kterých jsou stříbrné háčky s briliantem, tedy vybroušeným diamantem. Na háčcích můžete vidět navlečené onyxové náušnice a onyxové závěsy ladící s druhým náramkem.

Další šperk, který potěší ženské srdce je prsten. A protože mají prstýnky pro mne daleko hlubší význam než jiný druh šperků, tak tento prstýnek mi udělal radost nejvíce. I když není novým úlovkem v mé sbírce Trollbeads, ale pokaždé mi děla radost, když ho mohu obměnit novým korálkem, vlastně i proto se jmenuje prstýnek proměny. Každý den mohu svůj prstýnek ozdobit jinak. Na obrázku se můžete pokochat prstýnky ozdobenými stejnými korálky jako mám na náramku
(ten samý kousek korálku lze navléct jak na prstýnek, na náramek i na náhrdelník).
Období výrazných a masivních bižutérií mám za sebou, teď dávám přednost něčemu v minimalistickém stylu. Důležité pro mně je, aby se to dalo nosit jak na večer, tak i přes den k obyčejnému tričku. Právě tyhle kritéria splňuje tento stříbrný náhrdelník ozdobený opět černým Onyxem, který umožňuje nesčetný počet kombinací. Dá se postupně zaplňovat a obměňovat dalšími komponenty.
Co mne u šperků Trollbeads hodně baví? V první řadě, šperky jsou nestárnoucí a tím pádem i dobrou investicí. Za další, šperky obsahují různé kameny, které vždycky upoutají a něco řeknou. Všechny tyto kameny nějakým způsobem působí na lidský organizmus a proč jsem si zvolila hlavně onyx, či růženín, dozvíte se příště. Moje doporučení na závěr:
"Noste šperky, abyste měli lepší život a hlavně takové, které vyhovují vám!" 

Mějte se krásně 


Komentáře

  1. Neskutočné fotky máš! Neopísateľná energia z nich vyžaruje! :)
    Vždy sa rada vraciam na tvoj blog, je vážne unikátny! ♥

    |SYDNEYSLEEK|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tak nádherný komentář, velice mně to těší :)

      Vymazat
  2. Pekné kúsky. :) Šperky sú určite neodmysliteľnou súčasťou každej správnej ženy.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Ať už jde o kousek z bižuterie, nebo o luxusní s drahými kameny a diamanty, tak záleží na dámě jak ho dokáže nosit a prezentovat. Ty to umíš okázale.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky