Weekday With Cardigan

"Móda je brnění, díky kterému přežíváme realitu všedních dní."- naprosto krásná a pravdivá slova.
A v tom brnění, ve kterém se cítím příjemně, pohodlně a šik můžete vidět v dnešním looku. Huňatý svetřík bez zapínání, tzv, cardigan nosím velice ráda a často ním nahrazuji saka, či kožené bundy. Pokud vím, že nebude teplé počasí a vím, že se budu pohybovat po venku, pokaždé zvolím tento pohodlný kousek. Snažím se vyhledávat tento druh oblečení ve kvalitním hřejivém materiálu. Pokud se zvolí cardigan ve správném střihu, perfektně se ním dá skrýt i nějaké ty nedostatky s postavou. Je to totiž neocenitelný kousek, který se hodí pro kteroukoliv příležitost, ať je jaro nebo zima.
Dnes mám pro vás připravený jednoduchý outfit, jehož základem je šedý hřejivý svetr. Je to jeden z mála kousků oděvu, který nepodléhá módním trendům, jinak řečeno, je jeden ze základních kousků oblečení, který by měla mít ve svém šatníku každá z nás. Dalším mým oblíbeným oděvem, to už i jistě víte z mého blogování, jsou džíny volnějšího střihu. K boyfriendům neodmyslitelně patří podpatky, jelikož tento střih našim nohám příliš nelichotí. Jednoduché oblečení jsem zvýraznila nápaditými lodičkami a barevnou kabelkou. Jak se vám tento příjemný jarní outfit líbí?
Boty VALENTINO / Cardigan ESPRIT / Džíny REPLAY / Halenka zde / Kabelka ELEGA / Šperky TROLLBEADS


Mějte se krásně 


Komentáře

  1. Líbí. Ačkoliv tam nejsou žádné odvážné střihy či vystrihy, díky lodickam je to opravdu šik a atraktivní pro muže. Hodně dam to tak nosí i s balerynami nebo teniskami, což je varianta ultra pohodlná, vkusna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taktéž nosím placaté boty i k boyfriendům, ale podpatky jsou podpatky :)

      Vymazat
  2. Ach Valentino lodičky, nádherné!! :-) Jinak, tento outfit mě inspiruje a nemám co vytknout!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, přemýšlím o placatých Valentino botách :)

      Vymazat
  3. Moc Ti to sluší máš hezké džíny :)

    OdpovědětVymazat
  4. SKvělý outfit, moc ti to sluší..:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky