White pants & Black heels

Málokterá z nás nosí tento kousek v zimě, že? Ale nastalo jaro, za chvílí je tady léto a bílé kalhoty jsou v tomto období vlastně tím, čím jsou džíny po zbytek roku, jinak řečeno "musthave" oděvem. Jednoduché bílé kalhoty se dají zkombinovat v podstatě s čímkoliv.  Pokud je máte v šatníku a nevíte jak je nosit, nebo si je teprve plánujete pořídit, tak v dnešním příspěvku se můžete inspirovat tímto minimalistickým lookem.  Všeobecně, outfity s bílými kalhotami se dají využit při mnoha příležitostech, hodí se do práce, na rande, s manželem na večeři, na party nebo jen tak do města na nákupy či na kávu s kamarádkou. Mohu říct, že je to univerzální a přizpůsobivý kousek do každého stylu.
Pokud se vám ještě nechce do extravagantních či letních kombinací, inspirujte se černo-bílým lookem. Možná se vám zdá, že jemné bílé kalhoty a černé lodičky jsou hodně výraznou kombinací a ne vždycky se podaří dobře nakombinovat, tak já mohu osobně říct, že všechno jde, jen stačí chtít. Pokud  se to doladí do každého detailu, nakonec vznikne příjemný elegantní outfit, který dokáže pozvednout celkový vzhled ženy na vyšší úroveň. 

Aby celkový outfit nepůsobil hodně sofistikovaně, odlehčila jsem ho džínovou bundičkou se zdobením, tím pádem výrazné doplňky se nechávají stranou. Z mého pohledu se tato kombinace hodně povedla, cítila jsem se v tom příjemně a co si budeme říkat, s louboutinkami se nikdy nic nezkazí ba naopak. Jsem zvědavá na váš názor, nosíte bílé kalhoty a černé lodičky dohromady? A vůbec, jaký máte vztah k bílým kalhotám? 
Lodičky CHRISTIAN LOUBOUTIN / Kalhoty, halenka zde / Bunda RETRO JEANS / Kabelka PRADA / Brýle GUESS / Šperky MICHAEL KORS, SWAROVSKI

Mějte se krásně 



Komentáře

  1. Biele nohavice vyzerajú krásne, ale nie sú na každý tip postavy. V kombinácii s čiernymi lodičkami nevidím žiadny problém. A ty v tom vyzeráš na jedničku. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné :) A o prostředí ani nemluvím <3

    OdpovědětVymazat
  3. téééda krásné jarní fotky :) bílé kalhoty v zimě také nenosím a na jaro a léto se hodí prostě nejvíce :)

    *Jak dny plynou*

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný outfit a ty bílé džíny jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Osobně dávám vždycky přednost černým, cítím se v nich jistěji, ale tobě to takhle sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektny outfit, hoci ja by som v nom asi este zamrzla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chválím prostředí :) a look samozřejmě také !

    OdpovědětVymazat
  8. Luxus boty! Můj sen <3 A celkově to vypadá fajn. Lenka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky